کاندیدای احتمالی شورای اسلامی شهرساری / www.sarishahreman.ir
دو شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 8:9 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی
مشخصه شهرداران موفق یک موسسه خارجی درامورشهری تحقیقی را به انجام رساند که طی آن مشخصات مدیران موفق در زمینه مدیریت شهری مورد مطالعه قرار گرفت. در این تحقیق سوابق و عملکرد چندین نفر از شهرداران حاضر و سابق شهرهای مختلف دنیا مورد بررسی قرار گرفت و با بسیاری از آنها به طور حضوری یا تلفنی مصاحبه شد..... نتایج این تحقیق را می توان در 6 نقطه خلاصه کرد : 1. استفاده از ایده دیگران بیشتر شهرداران موفق، افرادی هستند که در هر گفتگوی دوستانه طرح ها و نظرات دیگران را می شنوند و آنها را به خاطر می سپارند . بر خلاف تصور عمومی ، خیلی از طرح های موفق از همین گفت و گو ها و جمع های دوستانه و بعضأ با حضور اندیشمندان یا کارشناسان گرفته می شوند و به ندرت چنین طرح هایی در جلسات رسمی طرح های اولیه مطرح می شوند و بعدأ روی آنها کار کارشناسی می شود. 2. ساختن بر اساس توان موجود معمولأ طرح هایی موفق می شوند که مردم آنها را قبول دارند و همین قبول داشتن نشانه آماده بودن جامعه برای چنین طرحی است. ممکن است این آمادگی زیاد به چشم نیاید اما به محض اینکه روی آن دست گذاشته شد به صورت آشکار خود را نشان می دهد. 3. اعلام به موقع وقتی برنامه ای هنوز در مرحله طرح و نظر است نباید آنرا به عموم اعلام کرد. پس از بررسی یک طرح، باید مدتی را نیز صرف برنامه ریزی برای اجرای آن کرد. در این برنامه ریزی می توان حداقل 4 تا 5 مانع بزرگ را شناسایی کرد که ممکن است مانع موفقیت طرح شوند. در غیر اینصورت طرح مورد نظر ممکن است تبدیل به یک فوتبال سیاسی شود. در طول مدتی که صرف این برنامه ریزی و کار بیشتر روی طرحی می شود و تا قبل از اعلام عمومی آن می توان با مدیران دیگر نیز مشورت کرد و نظرات و انتقادات آنها را شنید. 4. حل مشکلات مالی یکی از موانعی که تمام طرح ها در سراسر دنیا با آن روبرو هستند، کمبود بودجه است . قبل از اعلام عمومی یک طرح باید منبع یا منابع مالی تأمین بودجه برای طرح مورد نظر مشخص شوند. 5. ارتباط طرح با مردم یکی دیگر از مشکلات احتمالی یک طرح این است که آنها تنها یک و نظرند و هر طرحی باید در مقیاس های انسانی بررسی و آزمایش شود تا مشخص گردد آیا افراد جامعه از آن طرح استقبال خواهند کرد و مورد استفاده آنها هست؟ 6. تمرکز روی طرح : از بیشتر شهرداران موفق دنیا تنها به خاطر چند موردمحدود یاد می شود، چه بهتر که این چند مورد ، مربوط به موفقیت ها باشند تا شکست ها. پس بهتر است ضمن پیشبرد امور شهری که طی آن ممکن است چندین طرح نیز به انجام برسند، روی چند طرح محدود و ماندنی تمرکز کرد و از این مسیر منحرف نشد. همچنین شهرداران موفق را می توان از لحاظ مشخصات فردی و حرفه ای به چند دسته تقسیم کرد. بعضی از آنها بیشتر به روند کار و خدماتی که در روند اجرای طرح ها ارائه می شوند، اهمیت می دهند و برخی دیگر بیشتر به نتیجه کار و پیامد های اجتماعی ، سیاسی و مدیریتی طرح هایشان اهمیت می دهند که هر کدام از این مشخصات می تواند باعث موفقیت یک شهردار شود.
جمعه 26 آبان 1391برچسب:, :: 1:23 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

با حلول ماه محرم، ماه حماسه و شجاعت و فداكاری آغاز شد.ماهی كه خون بر شمشیر پیروز شد.ماهی كه قدرت حق، باطل را تا ابد محكوم ‍«و داغ باطله » بر جبهه ستمكاران و حكومتهای شیطانی زد. ماهی كه به نسل ها در طول تاریخ ، راه پیروزی بر سر نیزه را آموخت.ماهی كه شكست ابر قدرتها را در مقابل كلمه حق، به ثبت رساند.ماهی كه امام مسلمین ، راه مبارزه با ستمكاران تاریخ را به ما آموخت. امام خمینی (ره)

                                          فرارسیدن ماه محرم برشهروندان ساروی تسلیت باد

جمعه 26 آبان 1391برچسب:, :: 1:21 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی
و مشاورهم فی الامر (آل عمران 159) مساله شور و مشورت و مشاوره ، در اسلام در منطق عملی پیشوایان حق از اهمیت بسیاری برخوردار است. شوراهای شهر بعنوان تبلور و نمود مشارکت اصیل مردمی در عرصه تصمیم گیری های اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی به نوعی مشارکت جمعی و تصمیم گیری های مربوطه به امورمردم هستند . ازنظر دین و شریعت با توجه به تاکیدی که در سوره شورا بر آن شده است و نیز در قانون اساسی که 6 فصل آن از 100 تا 106 به اهمیت شوراها در نظام جمهوری اسلامی می پردازد اهمیت شوراها نمایان می شود . شوراها تجلی گاه مردم سالاری و دینی به مفهوم کلمه است و نمونه حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش در قانون اساسی شوراها افزودن بر شرکت در فرآیند تصمیم گیری و سیاست گذاری از اختیارات وظائف اجرائی نیز برخودارند . شوراهای اسلامی شهر و شهرداری بعنوان دو بازوی نظارتی و اجرایی نظام مدیریت شهری نقش موثر و اساسی در روند اداره شهر ایفاد می کنند با توجه به اینکه شوراهای اسلامی شهر کارآمدترین ابزار حکومت محلی برای مدیریت شهری و در راستای نهادینه شدن مشارکت مردم در ساختارهای تصمیم گیری محلی هستند توسعه نقش آنها در امور مدیریت شهری و شهرداری ضرورت غیر قابل انکاری دارد از جمله مسائلی که شوراها می توانند در آن نقش داشته باشند نظارت بر اجرای طرحها و پروژه های عمرانی بهداشتی – اجتماعی – فرهنگی – اقتصادی و رفاهی شهر و سرعت بخشیدن اجرای این پروژه ها است که در اصل 110 قانون اساسی به آن اشاره شده است .بااین اوصاف می طلبد نگاه ویژه ای به مبحث شوراها داشته باشیم وازآنجائیکه خردادماه سال آینده انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهروروستا راهمزمان با انتخابات ریاست جمهوری پیش روی داریم لازم وضروریست درانتخاب افراد دقت بیشتری کنیم تا بدورازهرگونه گرایشات سیاسی افرادی توانمند وتحصیلکرده وکسانی که بااموراجرایی ومدیریتی آشناهستندواردشوراشوندوشهرساری راکه ازمواهب خدادادی فراوانی برخورداراست به جایگاهی که شایسته شهروندان ساروی میباشد برسانند .امیداست درسایه اتحاد وهمدلی همه ما، شهرساری درمسیر توسعه و آبادانی قرارگیرد .به امیدآنروز (( همدل وهمصدابرای ساری )) سیدعباس جمالی کارشناس ارشدمدیریت
چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:, :: 11:29 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

شهادت امام جعفرصادق(ع) رابه شیعیان جهان خصوصا شهروندان ساروی   

                                 تسلیت عرض مینمایم .

سه شنبه 21 شهريور 1391برچسب:, :: 6:57 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی
 

زندگی در شهر ساری وهمچنین تعصب خاصی که  شهروندان نسبت به  شهرشان دارند سبب شده  که دغدغه های شهر برای آنان مهم جلوه نماید وهمه سعی کنند درحد توانشان جهت رفع این تنگناهها  تلاش نمایند تابتوانند رفاه نسبی که حق شهروندان ساروی است راداشته باشند. براستی این رفاه وامکاناتی که بایستی درشهرساری دنبال آن باشیم چه میباشد؟

اینجانب هم همانند سایر شهروندان وقتی که درشهر گذر میکنم شاهد کمبودهایی هستم اگرچه نباید  منکر آن شد که کارهایی صورت  گرفته است  آیا این فعالیتها بنظر شما کافیست ؟چرا شهرما ساری که مرکز استان میباشد نباید دارای امکانات مناسبتری باشد؟مطمئنا" اکثر شهروندان به استانهای دیگر  خصوصا مراکز استانها  سفری داشته اند وآنجاست که آه ازنهاد  ما برمیخیزد که درنقاط  حتی کویری  که  منابع خدادادی ماراندارندچه کارهایی صورت گرفته است .

این مقدمه به این دلیل ارائه شد تابتوانیم باب درددل رابازکنیم وخیلی راحت وخودمانی مشکلات ودغدغه های شهرمان را بازگو کنیم .

همه کسانی که در این شهر سکونت دارند ودرآن زندگی میکنند با مشکلات آشنا هستندبرای آنکه بتوانیم همه مشکلات راشناسایی نماییم نیاز به همکاری وتعامل شما عزیزان میباشد بنده هم برخی ازمشکلات راکه بیشتر قابل لمس بوده فهرست وار بشرح ذیل عرض مینمایم لطفا مشکلات دیگری که در این لیست نیامده را بنویسید .پیشاپیش ازحوصله ای که بخرج میدهید سپاسگزارم

1-ترافیک شهری

2-زباله وجمع آوری آن

3-زیبا سازی شهر

4-آبگرفتگی شهر دراثر بارندگی

5-کمربندی های شهر

6-فضای سبزوضرورت ایجاد بوستان های جدید

7-امکانات ورزشی (سالنهای ورزشی در محلات و...

8-کنده کاریهای داخل شهری

9-حمل ونقل عمومی (تاکسی واتوبوس و...)

10-شهر بازی

11-اماکن فرهنگی (تالار فرهنگی -کتابخانه -سینما ذ-خانه موسیقی -کانون نخبگان -

12-ساختارمتناسب شهری با وضعیت معلولین

13-بازارهای ثابت در مکانهای مختلف

14-پارکینگ شهری خصوصا در نقاط پرتردد

15-حل مشکلات مناطق آسیب پذیر

16-سایت اداری متمرکز

و.........               

ایمیل :s.abbasjamali93@gmail.com      سیدعباس جمالی


 

درباره وبلاگ

سیدعباس جمالی کاندیدای احتمالی چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرساری www.sarishahreman.ir همدل وهمصدابرای توسعه ساری
آخرین مطالب
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 94
بازدید دیروز : 414
بازدید هفته : 508
بازدید ماه : 510
بازدید کل : 49399
تعداد مطالب : 211
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



تماس با ما
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت


آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

كد ماوس


روزشمار غدیر حدیث موضوعی