کاندیدای احتمالی شورای اسلامی شهرساری / www.sarishahreman.ir
شنبه 30 دی 1390برچسب:, :: 12:52 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

آقای شهردار ....

 

 

باسلام

امروز میخواهم یکی از مشکلات کوچکی که در گوشه وکنار شهرمان وجود دارد وهمانند سایر مشکلات شاید از نگاه مدیریت شهرداری وشورای اسلامی شهر بعنوان مشکل تلقی نشود رابرای همشهریان عزیز بازگو کنم .

مدرسه راهنمایی شهید بهشتی 2 که محل تحصیل دانش آموزان نخبه و تیزهوش شهرمان می باشد در بلوار پاسداران و پشت بیمارستان بو علی سینا واقع شده است. در یک روز بارانی اگر گذر شما شهروندان به محل ورودی این مدرسه بیفتد شاهد دانش اموزانی خواهید بود که قبل از ورود به مدرسه با ظاهر آراسته و کت و  شلوار های یکرنگ و زیبا درحال رفتن به مدرسه هستند و از آن جایی که برای رسیدن به مدرسه می بایستی مسافت تقریبا 100 متری از انتهای آسفالت تا مدخل ورودی مدرسه را طی کنند با محل پر از آب و گل و لای مواجه می شوند و همین امر سبب می شود با لباس و کفش گل آلود یادگیری درس را آغاز کنندو وقتی که از مدرسه به منزل برمی گردند از آن ظاهر آراسته در صبح خبری نیست.آیا به راستی شهرداری ساری که درسال 90 با شعار انقلاب آسفالت در ساری جولان می دهد توانایی آسفالت کردن مسیر 100متری فوق را ندارد؟آیا این دانش آموزان نخبه و تیزهوش که در آینده از امید های علمی کشور و افتخار شهر ساری خواهند بود شایستگی انجام این کار را ندارند ؟ بارها از سوی مسئولین مدرسه و انجمن اولیا ومربیان این موضوع پیگیری شد ولی متاسفانه تا کنون اقدام موثر ی صورت نپذیرفته است.

نقاط این چنین در گوشه و  کنار شهر ساری به وفور دیده می شود و متاسفانه توجهی به آن نمی گردد. امیدوارم این مسئله هر چه سریع تر مرتفع شود تا والدین این دانش آموزان با خیالی آسوده تر فرزندانشان را روانه مدرسه  نمایند.



 
پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:38 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

مهم ترین سوالی که ما اعضای شورا ی شهر باید همواره از خود بپرسیم این است که  چه میزان  به سوگندی  که برای احقاق  حق شهروندان یاد کردیم پایبندیم و چه مقدار از وقت خویش  را صرف  عمران  و آبادانی  شهر  و رفع  مشکلات مردم  می کنیم؟این مطلب را سید علی بهروش  عضو شورای شهر ساری  در نطق پیش از دستور  جلسه  علنی  بیست و پنجم  دی ماه شورا عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شورای شهر ساری،بهروش در سخنان خود  با اشاره به برخی مباحث و حواشی  مطرح  شده در جلسات اخیر شورا  تاکید کرد :هیچ یک از ما نباید تصور کند که  فقط او دلسوز شهر است و سایرین مشکلات را نمی بینند  بلکه باید از خدا بخواهیم  که مارا از منیت دور کند  و حرمت همکاران خود را  به احترام مردمی که ولی نعمت  ما هستند ،حفظ کنیم چرا که حیف است وقت جلسات شورا  این طور هدر برود.

وی تصریح کرد: تمام  تلاش من این است  که در جهت  رفع مشکلات شهرم مفید و موثر باشم  لذا از  خدا  می خواهم نیرویی به من عطا کند  تا همیشه در مسیر  راستی و درستی  گام بردارم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ساری با بیان اینکه  حق گویی،حق شنوی و  حق شناسی

 مهم ترن چیز هایی است که باید در دستور کار ما قرار گیرد،به شماری از مصوبات بر زمین مانده دولت در ساری اشاره کرد و افزود :اصلاح بافت های فرسوده ،اختصاص 300 میلیارد تومان تسهیلات  جهت بازگشایی قارن  و تکمیل کمربندی  جنوبی (که تا امروز فقط حدود 23 میلیارد تومان دریافت کردیم )،بیمارستان 320 تخت خوابی ،تکمیل بیمارستان زارع،کمربندی ساری و ورزشگاه کارگران،آزاد سازی پادگان  و انتقال زندان از جمله مصوبات سال 85  هیات وزیران است که اجرایی نشده است.

بهروش  با اشاره  به مصوبات  سال 87 دولت در مورد ساری خاطر نشان کرد :در جلسه 23/8/87 هیات وزیران مصوب کرد که 30 میلیارد  ریال  به بهسازی  بافت های  فرسوده  شهر های استان کمک شود  علاوه بر این  احداث تقاطع غیر همسطح  در محدوده  شرکت نفت ،دو خطه کردن راه آهن ساری- گرمسار و احداث ده تقاطع  هم سطح در استان از دیگر مصوبا ت این جلسه نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.وی در مورد مصوبات  سفر سوم دولت نیز این سوال را مطرح کرد که سایت اداری ،طرح آزاد سازی  سواحل،خط ریلی گرمسار،پالایشگاه نفت و ... به کجا رسید و از 3750 میلیاردی که هیات دولت در این سفر  به استان مازندران اختصاص داده ،سهم ساری چقدر بوده است؟ و از مسئولان استان  خواست  که در این مورد پاسخ  دهند

پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:37 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

افشاگری رئیس مرکز ساری شناسی
تعدادی از اعضای شورا می خواهند زمین پادگان ساری را مثل گوشت قربانی بین خودشان تقسیم کنند !

حسین اسلامی گفت : بنده در نامه های متعدد به شهردار و اعضای شورای شهر ساری، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، استاندار و مسئولان میراث فرهنگی استان خواستار برگزاری جلسه ای برای تعیین تکلیف وضعیت واگذاری و تبدیل اراضی سربازخانه شده ام...

تعدادی از اعضای شورا می خواهند زمین پادگان ساری را مثل گوشت قربانی بین خودشان تقسیم کنند !

مهر: رئیس مرکز ساری شناسی با انتقاد از عملکرد اعضای شورای شهر ساری در تبدیل فضای سربازخانه این شهر به مجتمع تجاری، اظهار داشت: در صورت عملی شدن سرنوشت سربازخانه به سبزه میدان، اعضای شورا باید استعفای خود را تقدیم شهروندان کنند.

حسین اسلامی  افزود: بنده طی سالهای اخیر به دفعات و نامه های جداگانه از نماینده عالی دولت و نماینده مقام معظم رهبری در مازندران خواستار تبدیل بخشی از مکان فعلی سربازخانه ساری به موزه میراث فرهنگی شهر ساری شده ام.

وی اظهار داشت: متاسفانه هیچ یک از اعضای شورای شهر ساری، نمایندگان مردم ساری در مجلس و مسئولان ارشد استان به خواسته های دوستداران میراث فرهنگی استان و ساری توجهی ندارند.

تخریب مقطعی آثار تاریخی شهر ساری

این مورخ برجسته مازندران با اشاره به قدمت دیرینه شهر ساری به عنوان مرکز مازندران، تصریح کرد: به واسطه همین بی توجهی مسئولان استان، بخش اعظمی از میراث کهن ساری قدیم به مدرنیته تبدیل شده و از بین رفته است.

اسلامی با بیان اینکه بنده در نامه های متعدد به شهردار و اعضای شورای شهر ساری، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، استاندار و مسئولان میراث فرهنگی استان خواستار برگزاری جلسه ای برای تعیین تکلیف وضعیت واگذاری و تبدیل اراضی سربازخانه شده ام، یادآورشد: متاسفانه تعدادی از اعضای شورای شهر ساری می خواهند زمین سربازخانه را به مثابه گوشت قربانی بین خود تقسیم کنند.

ساخت و ساز در سربازخانه ساری ممنوع است

رئیس مرکز ساری شناسی با اعلام اینکه هر گونه ساخت و ساز در پادگان ساری را به شهرداری ساری اجازه نخواهیم داد، افزود: در صورت انجام این کار از سوی شهرداری و شورای شهر، دوستداران میراث فرهنگی به همراه متولیان شهری در مقابل بولدورز شهرداری خواهند ایستاد.

وی با بیان اینکه استانداری مازندران در مورد زمین سربازخانه ساری پیشنهاد داد که استانداری، شهرداری و میراث فرهنگی با یکدیگر پادگان را از ارتش خریداری کنند، اظهار داشت: اگر این دستگاههای فوق نسبت به خرید پادگان اقدام کنند و تنها یک هکتار از این زمین را به میراث فرهنگی بدهند، این دستگاه مقدمات احداث بزرگترین موزه شمال کشور را فراهم خواهد کرد.

این دوستدار میراث فرهنگی و آثار تاریخی با اعلام اینکه اکنون آن دوره ای از زمان نبوده که شهرداری و شورای شهر بخواهند بی مقدمه نسبت به تبدیل زمین سربازخانه به اماکن تجاری اقدام کنند، تاکید کرد: در صورتی که اخذ مجوز از سوی دولت و مجلس برای ساخت بزرگترین موزه آثار باستانی و مردم شناسی کشور در ساری با اعتبار ملی فراهم شود این موزه در سطح منطقه بزرگترین موزه خواهد شد و زمینه جذب گردشگران داخلی و خارجی به شمال کشور و امکان ایجاد صدها شغل مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال خواهد داشت.

اسلامی با بیان اینکه حفظ مواریث فرهنگی و تاریخی از وظایف اساسی همه مسئولان نظام اسلامی است، گفت: متاسفانه اعضای شورای شهر و شهرداری ساری می خواهند با خرید و تبدیل سربازخانه ساری به اماکن تجاری، مرکز شهر را به انبار سیمان، آجر و آهن تبدیل کنند.

وی با تاکید اینکه تنها پیشنهادی که دوستداران میراث فرهنگی و شهروندان به اعضای شورای شهر ساری و مسئولان شهرداری می توانند بدهند این است که سربازخانه ساری صرفا باید تبدیل به کاربری فضای سبز شود و اگر غیر از آن شود عواقب جبران ناپذیر اجتماعی و تاریخی متوجه مسئولان خواهد شد.

ساری تنها مرکز استان بدون موزه کشور

اسلامی با اشاره به اینکه بارها از تریبونهای مختلف متذکر شده که ساری تنها مرکز استان بدون موزه است، افزود: متاسفانه عملکرد میراث فرهنگی مازندران نیز در این بخش بسیار ضعیف بوده و از مسئولیت ذاتی خود فرار می کند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مسئولان ناکارآمد و خونخوار آثار تاریخی، تیشه بر ریشه میراث فرهنگی مازندران زده اند، افزود: استاندار مازندران باید بداند که آثار تاریخی گنجینه فرهنگ و باورهای یک ملت است.

اسلامی در پیشنهادی به استاندار مازندران از وی خواست تا استانداری را زیرچادر و خیمه ها برپا کند و ساختمان فعلی را تخلیه و تبدیل به موزه ملی مازندران کند.

وی افزود: متاسفانه زمین کتابخانه مرکزی ساری تبدیل به چراگاه گوسفندان شده و استاندار مازندران باید برای مازندران اداره میراث فرهنگی هم برپا می کرد تا دوستداران میراث فرهنگی با خون دل، حیات خود را به ممات مبدل نکنند.

چشمه آب معدنی سورت جایی مناسب برای گریه کردن

اسلامی با اشاره به برخورداری مردم تلمادره بخش کیاسر شهرستان ساری از چشمه آب معدنی سورت، گفت: متاسفانه به واسطه بی توجهی مسئولان استانی، این چشمه به محلی برای گریه کردن تبدیل شده است.

رئیس مرکز ساری شناسی با اعلام اینکه برای مردم ساری خوب نیست که مراکز فرهنگی نظیر کتابخانه و موزه نداشته باشند، افزود: ساری در این زمینه از همه ایران عقب بوده و تمامی خانه های قدیمی این شهر تاریخی یکی پس از دیگری تخریب و نابود شده است.

وی با بیان اینکه خانه سردار جلیل ساری اکنون به یک زباله دانی تبدیل شده و انبار میرزا مهدی در آستانه تخریب کامل قرار دارد، گفت: بهتر است مسئولان استان با تخصیص اعتبارات مکفی به میراث فرهنگی استان در صدد تبدیل خانه سردار جلیل به موزه لباس، غذا و یک تفریحگاه فرهنگی و مرکز تولید صنایع دستی اهتمام کنند.منبع خبر: شمال فردا



پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:35 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی


گفتمش نقاش را  نقشی  بکش از زندگی         با قلم نقش حبابی بر لب دریا کشید

گفتمش  تصویری لیلی و مجنون را  بکش          عکس حیدر(ع) در کنار حضرت زهرا(س) کشید

گفتمش بر روی کاغذ عشق را تصویر کن           در بیابان بلا تصویری از سقاءکشید

گفتمش معنای این تصویر چیست                    گریه کرد آهی کشید  نقش زینب روز عاشورا کشید

ضمن عرض  سلام و ادب  و احترام به  پیشگاه ولی عصر آقا امام زمان(عج)   و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و تمامی  عزیزانی که در راه  مجد و عظمت  نظام  مقدس  جمهوری اسلامی  عاشقانه  و صادقانه  ایفای  وظیفه  می نمایند تقدیر و تشکر  نمایم و سلام درود فراوان به تمامی عزیزان حاضر در جلسه  که گاها با بداخلاقی و رفتاری غیر  متعارف از طریق این جانب صورت می گیرد  و مواجه می گردد از خداوند کریم و  یکایک عزیزان  پوزش میطلبم.

من مقابل تمامی عزیزانی که  برایم  حسن  آئینه هستند و قرار گرفته و از لسان  زیبایشان  بخودم نهیب زده  و می گویم که هست که اینگونه حرمت شکنی می کنی  یا در جلسات شورا حاضر نمی شوی   و یا با تاخیر وارد شده هر از گاهی  که میل و تصمیم گرفتی  از صحن شورا خارج شده  و یا بدون رعایت نمودن جقوق شهروندان  با موبایل و یا با اطرافیانت  به نجوا می پردازی مگر می شود آدمی بخود دروغ بگوید واقعا آنچه که بیان شد جز حقیقت  مگر می تواند چیز دیگری باشد؟   مخصوصا در  روزهای  یکشنبه جلسه  علنی شورا  شهر  و جدا  باید از خود بپرسم چه مقدار وقتت را صرف عمران و آبادی  و مشکلات  شهر  نمودی چه مقدار  به سوگندی  که یاد کردی پایبندی  و چه مقدار  از حقوق  شهروندان  از تریبون  شورا  برای   رضای  خدا  و حل نمودن  مشکلات  شهری استفاده  میکنی  و چه  مقدار برای دانایی  و توانایی  خود تلاش  میکنی  و می خواهی  بگویم من عقل کلم و بقیه چیزی نمی دانند  هیچکس به فکر شهر نیست  و هیچکس مشکلات را نمی بینند  و تنها دلسوز منم  که خداوند مرا برای هدایت شما و مردم  فرستاد .البته این گفتار  و نصیحت   که امروز بیان می کنم  برای اولین بار نبوده و نیست و دوستان  می توانند شهادت  دهند  که حداقل  برای  سومین بار است بارالله  از تو می خواهم د  مرا از منیت دور  و همانند گذاشته  با جمع  همسو تا در  جهت رفع مشکلات شهرم مفید و موثر واقع شوم و همانند گذشته   با آرای 7 نفره  بدون رای مخالفم پیشنهادات معقول و مصوب  و تمام  پیشنهادی که مورد تایید جمع واقع شده  همسو شده و خود را از جمع  جدا ننمایم خدایا از تو می خواهم به من نیرویی  اعطا فرمایی که هرگز به خودم  دروغ نگویم  و راستی و درستی  را  سر لوحه کار خویش  قرار دهم هر آنچه که گذشت  که به آن عمل نکردم چشم پوشی فرما و مرا مورد لطف و رحمتت  قرار داده که هم  دنیا  و هم آخرت  را  خواهم  داشت  در هفته گذشته سعی کردم  صحبت نکنم  ولی  ناخواسته دوستان آنقدر سربسرم گذاشتن  که به ناچار  ناچارم آنچه که گذشته دوباره بازگو کنم  که واقع  شد  برادر و دوست عزیزم  فرمودند نوار را گوش کنم و از روی آن آنچه که گذشت   تا خدای ناکرده  متوسل به دروغ نشوم برادر عزیز هرگز روی صندلی  جنابعالی  که در کنار صندلی شهردار  قرار داشته  ننشستم سعی کردم  بزرگی و کرامتتان همیشه حفظ گردد و اگر  روز سه شنبه هم  ننشستم  شهردار در جلسه نبوده  که در کنار شان بنشینم  وقتی  شما  اینگونه  می باشید   بی مهابا توهین  می کنید   توقع دارید  سکوت کنم اگر گفته شده از روزی که شما آمدید  ماشینی شورا مصوب کرده که در اختیار اعضا قرار گیرد غیر قانونی نیست؟

و یا گرفتن ماشین شما و گرفتن بنزین غیر قانونی نیست و شمافرمودید شما ماشین گرفتید و به یکی ازمعاونین شهردار داده اید آقایان بفرمائید درکدامین جلسه شورا درخواست ماشین ازطرف حقیر پیشنهاد شد تا در صحن شورا مصوب گردد من میگویم این دروغ محض است البته باید روشن شود یکی از سه نفر دروغ میگوئیم یا من یا دوست عزیز و یا نفر سوم آقای شهردار وقتی دروغ به این بزرگی بمن نسبت داده میشود چه انتظاری داشتید چون ازخودم صد در صد اطمینان دارم و ادعای بنده قابل اثبات است چون تمام وسائل نقلیه بامصوبه شورا و پیشنهاد شهرداری خریداری شده که در رابطه باهیچکدام مصداق پیدا نخواهد کردعلی واقعا حیف نیست وقت شورا و جلسات شورا اینگونه هدر رود سخن کوتاه از منیت دوری افتادگی  پیشه ، حرمت دوستان و حاضرین و در نهایت همشهریان که ولی نعمت ما هستند به قیمت نیست و نابودی خود هم که شده حفظ شود که  مورد قبول خداوند واقع گردد بارالها از تو یاری میطلبم تا درهمه امور حق گویی – حق جوی و حق شنوایی و حق شناسی دردستور کارم قرار گیرد

باید از سفر سوم ریاست محترم جمهوری هم به نکاتی اشاره نمایم شاید از روی دلسوزی  هم که شده چیزی –شهر ساری برسد آقایان بفرمائید از مصوبات دوره سوم از 3750 میلیارد هیأت دولت در استان چه مقدار به شهرساری رسید؟

2- آیا از سایت اداری استان خبری است یا خیر ؟

3- آزادی ساری سواحل به کجا رسیده است

4- خط ریلی گرمسار ساری

5-پالایشگاه نفت

6- احداث ده ریل غیر همسطح و دهها برنامه ی دیگر که ذکر آن ضرورت به نظر نمیرسد

برادران عزیز و گرامی حرفهای ناگفته فراوان ولی بنده به اندازه فهم به درک خود به دفتر رهبر فرزانه انقلاب پیرامون زندان و فاضلاب آن – زمین دادگستری – فرشگاه رفاه ارائه و عاجزانه درخواست نمودم به این وضع پایان دهند ناگفته نماندآنرا سفارشی ارسال ومدارک موجود است

1-  بعضی از مصوبات هیات وزیران درجلسه مورخ 16/9/85مربوط به شهر ساری اصلاح بافتهای فرسوده در سال 86 بمبلغ چهارصد میلیارد و پیش بینی حداقل چهارصدمیلیارد برای احیای بافت های فرسوده شهری

2-  اختصاص سیصد میلیارد برای تسهیلات یایانهایبا تخفیف 5درصد برای شهرداری به منظور بازکدن خیابان قارن و تکمیل کمربندی جنوبی ساری در بودجه 1386 ؟؟؟ که تا امروز با گذاشتن چندین سند و بهره بانکی 18درصدی نتوانستیم بیش از 23 میلیارد تومان دریافت نمائیم

3-     انجام ماطلعه احداث بیمارستان فوق تخصصی آموزشی درمانی 320 تختخوابی ساری و بیمارستان جایگزین

4-  اختصاص مبلغ 5/7 میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان سوانح و روان پزشکی زارع ساری فاز اول 70 تختخوابی بیمارستان مذکورمبلغ 2/5 میلیاردریال

5-     تکمیل کمربندی ساری تا پایان برنامه چهارم

6-     تکمیل و تجهیز ورزشگاه کارگران ساری تا پایان سال86

7-  اختصاص مبلغ 50 میلیارد ریال به منظور سازماندهی و مدیریت مناسب پسماند شهرهای بهشهر – قائمشهر – آمل – تنکابن –چالوس –محمودآباد – نور – ساری

8-  اختصاص 10 میلیون دلار تسهیلات ارزی برای نوسازی بافت های فرسوده چهارشهر ساری – قائم شهر – آمل و بابل در سال 85

9-  1000 میلیارد ریال جهت آزادسازی ساری اراضی پادگانها به خارج از شهر که ساری یکی از آنهاست و موافقت مقام معظم رهبری پس از طی مراحل قانونی و توافق با وزارت دفاع

10- مبلغ 150 میلیارد ریال بودجه سال 86 جهت انتقال زندان به خارج از شهر که ساری هم در لیست  قرار داشت

11- مصوبات هیأت وزیران درجلسه مورخ 23/8/87

12-اختصاص مبلغ سی میلیارد ریالی برای کمک به بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهرهای استان در سالهای 87 و 88

13-احداث تقاطع غیر همسطح درمحدود شرکت نفت که شرکت نفت از مبلغ واریزی 30 میلیاردریالی فقط 750 میلیون تاکنون پرداخت کرد

14- مطالعه و اجرای دو خطه کردن راه آهن ساری –گرمسار

4- مطالعه  احداث ده تقاطع همسطح در استان



پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:34 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

آقامیری:اگر بهروش اثبات کند استعفا می دهم!

در توضیح سیدمحمد آقامیری-عضو شورای شهر ساری-عنوان شد:بعد از ورود به شورای شهر،ماشین عضو قبلی شورا را تحویل موقت نمودند که بیش از یک میلیون جریمه داشت/پس از خروج مهندس رمضانپور، ماشین دست دوم ایشان تحویل این جانب شد/ادعای بهروش مبنی بر گرفتن چهار ماشین کذب محض است/ با موافقین جان بر کف شهردار و شهردار مناظره زنده می کنم.

در جلسه یک شنبه شورای شهر ساری بین دو عضو شورا درگیری لفظی ایجاد شد که خبر آن در مازندنومه انتشار یافت.

در آن جلسه سید علی بهروش خطاب به آقامیری(به زبان مازندرانی)گفته بود:جنابعالی تازه آمدی اما چهارتا ماشین عوض شده است،چرا ماشین گرفتی؟ حرفی از شرع نزن.

وی این را هم گفته بود که آقامیری تمام وقت جلسه را به خودش اختصاص می دهد و از روزی که آمده فقط سر و صدا ایجاد کرده است. آقامیری در همین حین که لحظات پایانی جلسه شورا بود، صحن علنی را ترک کرد.

سید محمد آقامیری سه شنبه توضیحی را در همین رابطه برای ما ارسال کرد که در بخشی از آن آمده:"در تاریخ 19 دی 90 مطالبی از همکار محترم آقای بهروش در سایت شما نقل شده است چون از مصادیق ماده 607 قانون مجازات اسلامی و ایضا ماده 698 مبنی بر نشر اکاذیب می باشد حسب قانون جاریه کشور اقدام به درج مطلب ذیل نموده تا مشمول مفاد موصوفه نگردید"

آقامیری با بیان این که دروغ در تمامی آیین ها و فرهنگ و مذاهب به ویژه دین مبین اسلام و سیره ائمه هدا شدیدا مورد مذمت و نکوهش قرار گرفته است،افزود:بعد از ورود به شورای شهر،ماشین آقای دامادی را تحویل موقت نمودند که پس از استعلام ماشین شهرداری دارای بیش از یک میلیون جریمه بود و وضعیت بسیار نامطلوبی داشت که در همان موقع تحویل داده شد.

وی ادامه داد:پس از خروج مهندس رمضانپور، ماشین دست دوم ایشان تحویل این جانب شد و تاکنون هیچ ماشین دیگری تحویل نگرفته ام، لذا ادعای همکار محترم مبنی بر گرفتن چهار ماشین کذب محض می باشد.

آقامیری با اشاره به این که برخی با حضور چهار ساله در شورای شهر تحمل اظهارنظر مخالف یعنی صدای مردم را ندارند،تصریح کرد: این ها بعضا با اشکال به صورت غیر واقعی و گاه به عنوان مخالف اظهارنظر می کنند ولی با مراجعه به شورای شهر تاکنون حتی یک تذکر و یک سوال قانونی به شهردار ندادند و من با روند قانونی پیگیری مطالبات مردم،مورد بی مهری قرار می گیرم.

این عضو شورا از کلیه خبرنگاران و شهروندان خواست علی رغم اینکه خودش از منتقدان شهردار است،صحت و سقم اظهارات بهروش را از شهردار،رییس شورای شهر و سایر اعضا،فرماندار، بازرسی،حراست شهرداری و استانداری و وزارت کشور و دادگاه های صالحه و فرهاد یعقوبی-کارپرداز شورای شهر- استعلام کنند که در صورت صحت اظهارات بهروش حاضر است از شورای شهر استعفا دهد و مجازات شود.

وی هم چنین از کلیه شهروندان درخواست کرد به سایت شورای شهر و سایت شخصی خودش مراجعه کرده، از مفاد تذکر و سوالات او و پاسخ شهردار مطلع شوند تا متوجه شوند که علت ناراحتی و نسبت های ناروای همکارانش چیست؟

آقامیری در پایان توضیحش آورده: از تمام نشریات و جراید و سایت های مجازی دانشگاه ها به ویژه رسانه ملی صدا و سیما، کلیه اعضای محترم شورای شهر به ویژه موافقین جان بر کف شهردار با شهردار محترم را جهت تنویر افکار عمومی دعوت به مناظره زنده می کنم.

شایان ذکر است که برخی بندهای این جوابیه به دلیل ارتباط نداشتن با اصل موضوع حذف شده است.

منبع خبر:مازندنومه



پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:30 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

باسلام

امشب میخواهم خودم راجای یک ایرانی اهل شهری غیرازساری مثلا اهل جنوب کشور قراردهم که تصمیم گرفته بهمراه خانواده به شمال کشور آنهم به مرکز استان مازندران یعنی شهرساری سفرکند.

اووخانواده اش اززیباییهای شمال کشور بسیار شنیده اندازجنگلها کوهها ی بلند ودریای خزر وبا این تصور که درشمال میتواند بهمراه خانواده ایام خوشی را سپری کند  پس از طی مسافتی طولانی حدود ساعت 12 ظهر به ورودی شهر میرسد که با خوشامدگویی شهرداری ساری که برروی تابلوی منصوبه در کنار اتوبان مواجه میشود .خوشحال ومسرور ازاینکه سالم وتندرست این مسیر طولانی طی شده است .اوشنیده است که درشهرساری فعالیتهای عمرانی خوبی انجام شده وجاذبه ها ونقاط تفریحی زیادی دارد(شنیدن کی بود مانند دیدن )

درابتدای شهر درمیدان امام ساری در همان ابتدا باترافیک بسیار سنگینی روبرو میشود گویا ورودی شهر بسته است اما اونمیداند که این داستان روزانه برای شهروندان ساروی در حال تکرار است  پس از توقف طولانی از ترافیک سنگین خلاص میشود واز شهروندی آدرس اماکن تفریحی را پرس وجو میکند که با شنیدن اسامی چون پارک جنگلی شهید زارع ودریا وسدشهید رجایی واماکن مذهبی وتفریحی روبرو میشود وبا خانواده برنامه ریزی میکند که چند روزی در این شهر بمانند.

مقصد اول آنان دریای فرح آباد است که در این مسیر مجددا با ترافیک میدان دوم شهر (خزر) برخورد میکند در همان نگاه اولیه با دیدن پل بزرگی که در آن محدوده احداث شده ازخود میپرسد پلی که دراین محل احداث گردیده ومطمئنا هزینه زیادی برای آن صرف گردیده نتوانسته معظل ترافیک راحل کند؟آیا مسولین شهری با چشم انداز حل مشکل ترافیک پل را احداث نکرده اند ؟اگر چنین تفکری داشته اند چرا همچنان با ترافیک روبرو هستند ؟نتوانست پاسخی برای سوال خود مثل شهروندان ساروی پیدا کند.به امید اینکه در دریای فرح آباد اوقات خوشی داشته باشد این مشکل راهم تحمل میکند.وقتی به دریا رسید دریغ از کمترین امکانات رفاهی که درمقابل افراد خانواده شرمنده میشود  که این همه مسافت راطی کرده است ولی .........اما غروب دریا برای اوزیبایی خاصی دارد .سراغ پارک وشهر بازی ساری را ازحاضرین میگیرد که در کمال ناباوری به این پاسخ میرسد شهر ساری فاقد شهر بازی است .

بهر حال تصمیم میگیرد که جایی را برای اسکان پیدا کند  که شب را با همه خستگیهای راه ونومیدیهای موجود به استراحت بپردازد .شب اول حضورشان درساری را به امید اینکه فردای بهتری درانتظارش باشد به خواب میرود.

صبح تصمیم دارند بهمراه خانواده به مراکز خرید شهر بروند تا ازاین سفر سوغاتی داشته باشند وپرسان پرسان سراغ این مراکز را میگیرند ودوباره باپاسخی که درساری مراکز خرید متمرکزی به آن صورت وجود ندارد مواجه شده وبرای خرید میبایستی به مرکز شهر بروند .در ابتدای ورودی شهر با طرح ترافیک برخورد کرده وبناچار مجبور میشوند که  بقیه مسیر را بدون خودروی شخصی طی کنند وتصمیم به پارک خودرو در پارکینگ شهری میشوند زهی خیال باطل پارکینگ درست وحسابی یافت نمیشود.مجبور میشود خودروی خود را در یکی از محلهایی که از سوی شهرداری در نظر گرفته شده پارک نماید بازحمت فراوان منتظر خروج خودرویی میشوند تاجای آن پارک کنند.بالاخره پس از 20 دقیقه خوشحال میشونداز اینکه خودرویی درحال خروج است واومیتواند بجای اوپارک نماید .با خانواده پیاده وارد مرکز شهر میشوند ولی جای مشخصی را برای خرید بصورت متمرکز پیدا نمیکنند وبا اعصابی خسته وناراحت خریدهایی را انجام میدهند وپس از آن به محل اقامت خود برمیگردند تا بعد از استراحتی مختصر به پارک جنگلی شهید زارع بروند تا رویاهای سفر خود را در این مکان محقق کنند.وپس از گذر از ترافیک خروجی شهر (پل تجن وپل ذغال چال )وارد محدوده پارک شده وبا پرداخت ورودی وارد پارک میشوند  اما امکانات قابل ملاحظه ای در آنجا پیدا نمیکنند.او بدلیل اینکه مشوق خانواده برای سفر به ساری بوده برای اینکه خیلی  نزد خانواده شرمنده نباشد از سرسبزی ساری میگوید. شب دوم آنها تصمیم به ترک ساری میگیرند تا به غرب استان که امکانات بهتری دارد بروند.

شهروندان گرامی مرکز استان با این همه منابع خدادادی نتوانسته امکاناتی فراهم کند که یک مسافر 2روز در این شهر دوام بیاورد .براستی چگونه ساری میتواند توریست ومسافر جذب کند ؟چرا برای تبدیل شدن  ساری به یک شهر توریستی فکری اندیشیده نمیشود؟برای یک لحظه درخیال خود ساری ورودخانه تجن را با اصفهان ورودخانه زاینده رود قیاس کنید آیا تفاوتی مشاهده میکنید ؟

                                        میان ماه من تاماه گردون                   تفاوت از زمین تا آسمان است

مشکلات به همین چند مورد ختم نمیشود .به امید اینکه همدل وهمصدا برای داشتن شهری زیبا همه ما همت لازم بخرج دهیم. منتظر نقطه نظرات شما شهروندان عزیز برای اعلام مشکلات شهرمان هستیم.

                             (همدل وهمصدا برای آبادانی شهر ساری )

s.abbasjamali93@gmail.com

www.sarishahreman.ir



پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:28 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

ما اشتباه کردیم

در جلسه سئوال از شهردار ساری مطرح شد:برای این نشست با 10 رئیس شورا مشورت کرده ام/شهردار به خلع ید سرمایه گذار شهربازی اصرار داشت/استاندار ضمانت کرده که زندان تا پایان سال تخلیه شود/ یک سال و نیم پس از مصوبه شورای تامین،مجسمه های اسب را جمع آوری کردیم/حوصله کنید تا شهردار از بلاتکلیفی خارج شود/ برخی شهر را خوردند و بردند،در حالی که به نان و پنیر افطاری من گیر داده اند.

عصر یک شنبه جلسه علنی شورای شهر ساری، شاهد پرسش و پاسخ عضو شورا و شهردار بود. محمدآقامیری به عنوان عضو سوال کننده از شهردار ساری، سوال های تفصیلی خود را از حجازی پرسید.

 قرار بود آقامیری در مدت چهار ساعت ، سوال های خود را از شهردار بپرسد اما جلسه با پرسیدن حدود 38 سوال در 2 ساعت به پایان رسید و بقیه این نشست به روز سه شنبه موکول شد.

 اگرچه شهردار حجازی مورد سوال آقامیری واقع شده بود، اعضای شورا هم به برخی سوال ها پاسخ می دادند.  در بسیاری موارد نقیبی-رییس شورا-به کمک شهردار آمد و پاسخگوی آقامیری بود.

 آقا میری در خصوص معاونت فرهنگی شهرداری، وضعیت بودجه ، بودجه حق پارکینگ،وضعیت شهربازی ،وضعیت زندان، هزینه پل ولی عصر ،جابه جایی مجسمه از میدان امام ساری، وضعیت زباله سوز و مانند این ها پرسش داشت.

او در ابتدای این نشست اظهار داشت:تاکنون ندیده ام که هیچ یک از اعضا وفق قانون به شهردار تذکر داده ، سئوال بپرسند و به صورت کتبی پاسخ دریافت کنند.

*2 کارشناس از صدا و سیما خواستیم

 شهردار ساری در رابطه با ایجاد معاونت فرهنگی گفت:در صدد هستیم اداره فرهنگی را به معاونت ارتقا دهیم اما هنوز موفق نشده ایم.

وی با اشاره به اینکه راحله حاجیان -مسئول روابط عمومی شورای شهر ساری- به صورت موقت سرپرست اداره فرهنگی منصوب شد، افزود: از اعضای شورا و برخی دستگاه های فرهنگی مدد خواستیم تا فرد کارشناسی را به ما معرفی کنند و در این جایگاه به فعالیت بپردازد .

 سید علی حجازی یادآور شد: 2 نیروی کارشناس هم از صدا و سیما درخواست کردیم که به شهرداری منتقل شوند اما موافقت نشد.

 وی در خصوص بودجه شهرداری خاطرنشان کرد: بودجه تحقق می یابد اما ممکن است تغییراتی در ردیف بودجه داشته باشیم.

 شهردار ساری با اشاره به اینکه در تغییر ردیف بودجه ، درخواست را به شورا می فرستیم و اگر با قانون مغایرت داشته باشد ، شورا مصوب نمی کند، بیان داشت:تغییر ردیف بودجه ، مساله ای قانونی است که انجام می شده و موضوع تازه ای نیست.

*سئوال و جواب،نه مباحثه!

البته جلسه یک شنبه شورا، به آرامی نگارش این خبر نبود، چراکه نحوه سوال پرسیدن ، بارها مورد اعتراض جمال باقری قرار گرفت.

 این عضو شورا با بیان اینکه سایر اعضای شورا باید حوصله شنیدن این فرمایش ها را داشته باشند، تصریح کرد: مسائل باید در قالب سوال و جواب مطرح شود نه مباحثه.

باقری با اشاره به اینکه مباحثه با سوال و جواب جور درنمی آید، ادامه داد:سئوال مشخص است ، این جلسه پس از پاسخ کتبی شهردار است تا نکات مبهم ، رفع شده و اعضای شورا هم در جریان قرار گیرند، به احترام جمع ، قانون باید رعایت شود.

 فرامرز نقیبی در پاسخ باقری، اظهار داشت: به صورت قانونی جلسه را اداره می کنم.

وی باقری را به آرامش دعوت کرد و افزود: حوصله کنید،برای این نشست با 10 رئیس شورا مشورت کرده ام.

*شهردار به خلع ید سرمایه گذار شهربازی اصرار داشت

در ادامه شهردار ساری در خصوص جریمه های پارکینگ،گفت: عنوان شده که شهرداری 2500 پرونده جریمه حق پارکینگ دارد، به استناد قانون شورا بررسی کند که از میان 2500 پرونده ای که منجر به صدور رای شده، چند مورد وصول شده است.

وی در خصوص شهر بازی ساری تصریح کرد: گزارش مبسوطی در این زمینه ارائه کرده ام.

 آقامیری به اعتراض گفت: گزارش شما ناقص است.

شهردار ساری با بیان اینکه سرمایه گذار شهربازی در مدت قانونی به تعهد خود عمل نکرد، افزود: 2 بار درخواست خلع ید کردیم که شورا قبول نکرد.

حجازی با اشاره به اینکه در نهایت سرمایه گذار خلع ید شد و با سرمایه گذار دیگری مذاکره کردیم، بیان داشت: سرمایه گذار به صورت مشارکتی با شهرداری وارد کار نمی شود و چنانچه زمین شهربازی را به آنها بفروشیم ، پروژه شهر بازی را اجرا می کنند.

 رئیس شورای شهر ساری در این راستا تصریح کرد: شهردار به خلع ید سرمایه گذار شهربازی اصرار داشت اما شورا به سرمایه گذار فرصت داد.

 نقیبی با بیان اینکه در موضوع شهربازی ما هم مقصر هستیم ، ادامه داد:ما اشتباه کردیم ، کسانی که آمدند سرمایه گذار نبودند.

*سوال تان را اصلاح کنید

نائب رئیس شورا هم از دیگر کسانی بود که به کمک شهردار آمد. میرصالح صالح نیا، در رابطه با وضعیت زندان ، گفت:ما پول دادیم و زندان را خریداری کردیم تا فضایی برای مردم شهر درست کنیم.

وی با بیان اینکه آقامیری می گوید زندان مربوط به کل استان است، بیان داشت: سوال تان را اصلاح کنید.

نقیبی با اشاره به اینکه دولت مصوب نکرد که زندان را چه کسی بخرد، افزود:ما زندان را چهار میلیارد تومان خریدیم و اکنون 18 میلیارد می ارزد.

 وی با بیان اینکه استاندار ضمانت کرده که زندان تا پایان سال تخلیه شود، یادآور شد: چهار برابر قیمت خرید زندان ، سود کردیم.

باقری بار دیگر به وضعیت جلسه اعتراض کرد و افزود:حق دارم در این خصوص نظرم را اعلام کنم. این عضو شورا با بیان اینکه مطالب باید درست منتقل شوند، خاطرنشان کرد:آقامیری عضو شورای دوم بود و در همان زمان خرید زندان را مصوب کردند ، خرید زندان مصوبه سفر ندارد که دولت پول بدهد و شهرداری بخرد، اینجا صحن رسمی شورا است.

*پل ولی عصر اشکال اجرایی ندارد

شهردار ساری در خصوص پل میدان ولی عصر (عج) اظهار داشت: احداث پل از مصوبه های سفر بوده و وزارت راه متعهد به پرداخت 50 درصد از هزینه ها بود.

 حجازی با بیان اینکه بر اساس نیاز شهر ، شورا و شهرداری تصمیم گرفتند برای حل مشکل ترافیکی ، این پل را احداث کنند، افزود: پل ولی عصر اشکال اجرایی ندارد ، پل غدیر هم مستقل است.

 وی در پاسخ به این سوال که چرا نظارت ، مطالعه و طراحی پل ولی عصر بر عهده یک شرکت گذاشته شد، تصریح کرد: در تمام جلسه های کمیسیون معاملات، عضو شورا حضور داشت و همه این کارها با مصوبه شورا انجام شده است.

رئیس شورای شهر ساری در این زمینه یادآور شد:شهردار برای هر یک از موارد مطالعه ، نظارت و طراحی ، شرکت های جداگانه ای معرفی کرده بود اما شورا موافقت نکرد.

 نقیبی با بیان اینکه ما خواستیم همه این کارها را یک شرکت انجام دهد چراکه دو شرکت مربوط به استان های دیگری بودند که ممکن بود در روند اجرا با مشکل مواجه شویم، ادامه داد: در احداث پل غدیر هم همین کار را انجام دادیم.

*اسب ها سه میلیارد قیمت دارند

 شهردار ساری در رابطه با جابه جایی جسمه ها از میدان امام (ره) ، خاطرنشان کرد: یک سال و نیم پس از مصوبه شورای تامین ، مجسمه ها را از این میدان جمع آوری کردیم.

 وی با بیان اینکه برای این کار از شورا مصوبه نداشتم، افزود:نقیبی می تواند این موضوع را منکر شود اما رئیس دادگستری ساری من و نقیبی را به صورت جداگانه فراخواند و گفت اگر قبل از روز ارتحال امام (ره) مجسمه ها برداشته نشوند، خودمان اقدام به جمع آوری می کنیم.

 حجازی ، یادآور شد: مجسمه ها از جنس برنز و قیمتی بود و به دلیل اینکه خسارتی وارد نشود، خودمان اقدام به جمع آوری کردیم.

 وی با بیان اینکه در خصوص جانمایی مجسمه ها در محل دیگری به شورا نامه نوشتیم که مجسمه ها در حیاط عمارت شهرداری و یا در پارک های شهر نصب شوند، تصریح کرد:هنوز شورا به این نامه ما پاسخ نداده است.

آقامیری خطاب به شهردار گفت: باید از شورا مصوبه می گرفتید، صرف اینکه بگویید دادستان دستور داده یعنی شما از فردی می ترسید در صورتی که باید از قانون بترسید، اسب ها سه میلیارد قیمت دارند.

نقیبی در این نشست به نامه ای مورخ دوم تیرماه اشاره کرد که بر اساس آن ، مجسمه ها باید یا در جای قبلی و یا در محل طلاقی کمربندی جنوبی ، نصب شوند که این نامه به امضای آقامیری هم رسیده بود.

این در صورتی است که آقامیری در سوال های خود از شهردار پرسیده بود چرا برای جابه جایی مجسمه ها تصمیمی اتخاذ نشده است.

*در حاشیه

- سید مهدی احمدی هم به نحوه اداره جلسه اعتراض کرد. این عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه گویا حوصله حاضران از این روند رسیدگی ، سر رفته، بیان داشت: بهتر است بخشی از سوال ها را در نشست دیگری بررسی کنیم.

-نقیبی با بیان این که حوصله کنید تا شهردار از بلاتکلیفی خارج شود،افزود: دستور جلسه از قبل اعلام شده بود.

 -حوصله اصحاب رسانه هم از این نحوه پرسش ها ، سر رفته بود، چراکه سوال های آقامیری تفصیلی و تفسیری پرسیده می شد و شاید دلیل این موضوع ،مدرک تحصیلی حقوقی آقامیری بود. شاید اگر فرد دیگری سوال کننده بود،جلسه ملال آور و خسته کننده نمی شد.

-آقامیری در این جلسه مانع عکس گرفتن روابط عمومی شورا و خبرنگاران شد. وی در این راستا گفت: هفته گذشته یکی از کارمندان شهرداری از جلسه شورا عکس گرفت و عکس های ما در وبلاگ شخصی یک فرد دیده شد که در جلسه شورا یکی در حال خندیدن و دیگری لم داده ، منتشر شد.

- آقامیری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه زمزمه هایی از جدایی غرب استان به گوش می رسد، ادامه داد:این موضوع در دراز مدت به منزله ی حقیر و ضعیف کردن مرکز استان است.

وی با بیان اینکه بدخواهان ساری می خواهند مرکز استان را از اینجا انتقال دهند، افزود: وقتی مستمر شهرهای پرجمعیت را اعلام می کنند ، قطعا همین منظور را دارند.

-روزنامه بشیر طی روز های گذشته یادداشت بدون نامی از حاشیه جلسه قبل شورا منتشر کرده بود . گویا در این یادداشت ، به صورت غیر مستقیم ، مهدی احمدی را خطاب قرار داده بودند. سیدمهدی باقری در این نشست در خصوص این یادداشت اظهار داشت: از خبرنگاران حاضر در جلسه درخواست می نمایم با حاشیه نویسی های حاشیه دار خود، شورا را به حاشیه نبرده و در این حاشیه نویسی آتش بیار معرکه نبوده و به دنبال فروش نشریات مورد نظر خود نباشند.

وی ادامه داد: خبرنگار بی انصافی که این گونه قلم زدی و حتی جرات نوشتن نام خود را هم نداشتی ، از خود نپرسیدی که چرا احمدی در جلسه شورا مشغول خوردن بود؟

 احمدی یادآور شد: شروع جلسه شورا همزمان با اذان مغرب و عشا است و آیا شما اگر جای من بودید برای افطار نمودن روزه خود ، از خوردن چای، نان و پنیر خالی دریغ می نمودید؟

وی با بیان اینکه کمی به خود آمده و از شیرین کاری های بی مزه خودداری کرده و به ما کمک نمایید،خاطرنشان کرد:چرا چشمان تان را بسته اید و نمی بینید که برخی شهر را می خورند و یا خوردند و بردند؟ در حالی که به نان و پنیر افطاری من گیر داده اید ؛ ان شاءالله خدا قبول کند.

 این عضو شورا با اشاره به اینکه به روزنامه بشیر توصیه می کنم برای به فروش رساندن روزنامه ی خود ، راه های بهتری انتخاب کنند،اظهار داشت: حتما آیه های شش و دوازده سوره مبارکه حجرات را همراه با تفسیر آن مطالعه فرمایند. 

-در نهایت این نشست در ساعت شش به پایان رسید و بقیه سوال های آقامیری به جلسه بعد موکول شد.        

منبع خبر:مازند نومه   

پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 21:25 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

نقیبی:من چمران نیستم،حجازی هم قالیباف نیست!

 رییس شورای شهر ساری گفت:پنج نفر از اعضای شورا به دنبال طرح سوال از شهردار بودند و شهردار روز یکشنبه آینده چهار ساعت فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد/شورا دچار دو دستگی نشده است/قطعا کسری بودجه داریم/65 درصد مردم عوارض پرداخت نمی کنند/ادارات مرکز استان جز مصیبت،نفع دیگری برای ساری ندارند/شهرداری ساری در بودجه نویسی بلندپروازی کرد/گویا حجازی را با قالیباف مقایسه می کنید و من را هم با چمران/آنهایی که شعار دادند ساری را ویژه می بینیم ، ساری را با عینک شماره 5/2 هم ندیدند.

 :صبح چهارشنبه در یک روز شلوغ کاری،خبرنگاران،میهمان رئیس شورای شهر ساری بودند.

فرامرز نقیبی در این نشست خبری در پاسخ به سوال مازندنومه مبنی بر اینکه آیا موافق استیضاح شهردار هستید،گفت:وظیفه شورا توضیح خواستن از شهردار درباره ابهامات است.

 وی اظهار داشت: با توضیح خواستن از شهردار موافق هستم و اگر از پاسخ های شهردار قانع نشویم، شهردار تعویض می شود.

رئیس شورای شهر ساری با اشاره به اینکه استیضاح به معنای عزل نیست ، ادامه داد:استیضاحی که شورا را قانع نکند، عزل است.

وی یادآور شد: پنج نفر از اعضای شورا به دنبال طرح سوال از شهردار بودند که کار هنوز ادامه دارد و شهردار روز یکشنبه آینده چهار ساعت فرصت دارد تا به سوالات پاسخ دهد.

*دچار دو دستگی نشده ایم

نقیبی در پاسخ به سوال دیگر مازندنومه مبنی بر اینکه گویا شورا دچار دو دستگی شده و اتحاد سابق وجود ندارد ، تصریح کرد:شورا دچار دو دستگی نشده و در بعضی موارد اختلاف سلیقه داریم اما در کارهای اساسی و کلان شورا ، اختلاف نداریم.

 وی با بیان اینکه گاهی برای اثبات حرف ، با توپ و تشکر صحبت می کنیم ، بیان داشت:در اغلب موارد متفق القول هستیم.

 رئیس شورای شهر ساری افزود: کمک کنید دو دستگی در شورا نباشد چون شهر و مردم ضرر می کنند.

وی یادآور شد: مردم ساری مظلوم ترین مردم این آب و خاک هستند چراکه بعد از 32 سال از داشتن حداقل یک کمربندی محروم هستند.

*اعضای شورا دنبال حرف نیستند

نقیبی در پاسخ به سوال دیگر مازندنومه مبنی بر اینکه گفته شده شورای سوم اهل حرف است تا عمل ، خاطرنشان کرد:نظرسنجی بگذارید و ببینید چقدر حرف زدیم و چه میزان عمل کردیم.

 وی با اشاره به اینکه اعضای شورا دنبال حرف نیستند، گفت:بر اساس داده های شهرداری و آنچه که بودجه نوشته ایم ، موارد محقق شده است .

 نقیبی با بیان اینکه کار کرده ایم ولی نواقصی به ما وارد است، بیان داشت:بعضی کارها را در ساری برای نخستین بار انجام دادیم.

وی با اشاره به اینکه پل سازی را در شورای سوم راه اندازی کردیم، افزود: دیکته ننوشته، غلط ندارد.

 نقیبی با بیان اینکه کارهای بزرگی انجام دادیم که گاهی در حوزه وظیفه ما نبود، ادامه داد:اگر پل غدیر پل میدان ولی عصر دارای نواقصی است ، این نواقص قابل گذشت است که در مهندسی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه ما ممنون مردم ساری هستیم ، تصریح کرد:اعتبارت ما از مردم ساری تامین می شود.

*قطعا کسری بودجه داریم

رئیس شورای شهر ساری در پاسخ به این سوال مازندنومه مبنی بر اینکه چرا بودجه شهرداری محقق نشده ، گفت: تا پایان آذرماه 33 میلیارد تومان از بودجه شهرداری محقق شده و اغلب درآمد شهرداری در سه ماه آخر سال است.

 وی با اشاره به اینکه قطعا کسری بودجه داریم، ادامه داد: با اجرای قانون هدفمندی،درآمد مردم کاهش یافته و طرح مسکن مهر هم که کار نویی بود در ساخت و ساز شهری تاثیر گذاشته است.

نقیبی با بیان اینکه مردم در مشکلات اقتصادی، کمتر عوارض پرداخت می کنند، گفت:هنوز 65 درصد مردم عوارض پرداخت نمی کنند.

وی خاطرنشان کرد: ادارات مرکز استان که جز مصیبت ، نفع دیگری برای ساری ندارند به شهرداری از محل عوارض بدهکار هستند.

نقیبی با اشاره به اینکه مردم حدود 80 میلیارد تومان از سال های گذشته از محل جرایم ماده 100، بدهکار هستند، بیان داشت: شهرداری برای ادامه کار خود ، اعتبار دولتی ندارد.

 وی تصریح کرد: هنوز امیدوارم که 65 درصد از بودجه تحقق یابد.

 نقیبی با بیان اینکه بابل جمعیتی برابر با جمعیت ساری دارد، گفت: بودجه مصوب شهرداری بابل 50 میلیارد تومان بود که تنها 16 میلیارد محقق شده است.

 وی با اشاره به اینکه شهرداری ساری در بودجه نویسی بلندپروازی کرد، افزود: گفته بودیم که بودجه شهرداری 50- 60 میلیارد تومان باشد اما شهرداری ادعا کرد که می تواند جذب کند.

*سفر خارجی خوب است اما...

نقیبی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه خروجی سفرهای خارجی اعضای شورا چیست ، گفت: سفر خارجی خوب است اما در مقابل هزینه ای که شده بازخورد نداشته است.

 وی بیان داشت: امیدواریم سفرهای بعدی نتیجه بخش باشد.

*نمی توانستیم معجزه کنیم

نقیبی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا شورای شهر برنامه استراتژیک توسعه نداشته و چرا در روان سازی ترافیک اتفاقی نمی افتد و  شورای شهر ساری در جذب سرمایه گذار موفق نبوده، یادآور شد: ما ساری را چه طور تحویل گرفتیم؟در عرض چهار سال می توانستیم معجزه کنیم؟

وی ادامه داد: اگر می گوییم شورای شهر موفق بوده بر اساس داشته های مان این ادعا را داریم.

نقیبی بیان داشت: گویا حجازی را با قالیباف مقایسه می کنید و من را هم با چمران.

 وی خاطرنشان کرد: ما عقل کل نیستیم ، به ما پیشنهاد بدهید تا اجرا کنیم.

 نقیبی ، افزود: برای کمربندی خون دل خوردیم و اگر بازگشایی شود مشکل ترافیک حل می شود.

وی با بیان اینکه مشکل ترافیک ساری ملی است، ادامه داد:آنهایی که شعار دادند ساری را ویژه می بینیم ، ساری را با عینک شماره 5/2 هم ندیدند.

 نقیبی با اشاره به اینکه برخی به دنبال پیشرفت ساری نیستند، تصریح کرد: نخبه هایی که اکنون به ما ایراد می گیرند تاحالا کجا بودند ، 14 ماه طول کشید تا پل ولی عصر را بسازیم ، در آن زمان کجا بودند که انتقادها را منتقل نکردند؟

 وی با بیان اینکه شهر خراب است ، یادآور شد: 2 دوره دیگر شورا باید برنامه داشته باشد تا مشکلات برطرف شوند.

 نقیبی افزود: اگر رسانه ها نبودند حرف ما به گوش کسی نمی رسید.

 وی اظهار داشت:در جلسات شورا زیاد مسئولان استان را زیر نمی گیرم ،اما در جلسات خصوصی و دوستانه ، این کار را می کنم.

 نقیبی با اشاره به اینکه شورا نهاد نوپایی است و دولتمردان هنوز تمکین نکرده اند، گفت: ما به معنای واقعی شورای شهر نیستیم ، شورای شهرداری هستیم. 

خبراز:مازندنومه

پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 19:20 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

 

 سخنگوی شورای شهر ساری با بیان اینکه قانون حق استیضاح شهردار را داده است، گفت: از رسانه‌ای شدن اقدامات شورای شهر نباید نگران باشیم.

سید مهدی احمدی یکشنبه شب در صحن علنی شورا سخنگوی شورای شهر ساری با اعلام اینکه معتقدم آنچه در شورای شهر اتفاق می‌افتد نباید از مردم پوشیده باشد، اظهارداشت: وجود اصحاب رسانه در صحن علنی شورا اطلاع‌رسانی دقیق از عملکرد شورا است و دیده شد که بسیاری از فعالیت‌ها با رسانه‌ای شدن تسریع یافت.
وی ادامه داد: از رسانه‌ای شدن اقدامات شورا نباید نگران باشیم.
احمدی ابراز داشت: سؤال و یا استیضاح حق اعضای شورای شهر است، تذکر و یا پرسش به منظور استیضاح نیست و ممکن است شهردار پاسخ قانع کننده‌ای داشته باشد.
وی تاکید کرد: قانون حق استیضاح شهردار را به شورا داده است، به جای اینکه از استیضاح نگران باشیم نگران عمران و آبادانی شهرمان باشیم.
این
مسئول   با بیان اینکه شهرداری در صرف هزینه‌ها باید دقت کافی داشته باشد، اظهار داشت: سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ساری در ساختمانی استیجاری ساکن است که هر ماه بالغ بر یک میلیون و800 هزار تومان اجاره پرداخت می‌کند و این مکان فعلی متعلق به یکی از اعضای شورای گذشته است و ضرورت دارد این اجاره بها کم و یا فسخ قرارداد شود.
وی یادآور شد: مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری ساری در اردیبهشت سال جاری شروع به فعالیت کرده است و تا آبان امسال ماموریت مدیرعاملی این سازمان را بر عهده گرفت که ضرورت دارد برابر قانون مدیریت خدمات کشوری تا یک سال مامور در این جایگاه باشد.
احمدی تصریح کرد: لیست خرید سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مورد نیاز شهرداری که در شش ردیف توسط سازمان فناوری اطلاعات ارائه شده معطل مانده و از کل مبلغ پیشنهادی حدود 750 میلیون تومانی تنها حدود 230 میلیون تومان آن پرداخت شده است که شهرداری در این باره  باید تدبیر کند.
نماینده شورای شهر ساری در سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری با اشاره به اینکه سازمان‌های تابعه
شهرداری خود اقدام به راه‌اندازی اتوماسیون اداری کردند، خاطرنشان کرد: فلسفه وجودی سازمان فناوری اطلاعات در شهرداری ساری تبیین شود.
وی ادامه داد: برخی پرونده‌هایی که صاحبان آن بدهی گزافی به شهرداری دارند، بایگانی می‌شود که نوعی دغدغه برای شورای شهر است و حق دیگر شهروندان ضایع می‌شود.
احمدی بر راه‌اندازی سیستم اتوماسیون
اداری در شهرداری ساری تاکید کرد و گفت: یکپارچه‌سازی سیستم که انتظار اعضای شورای شهر ساری است در شهرداری ساری باید به طور جدی پیگیری شود.
وی متذکر شد: سازمان‌های تابعه شهرداری باید هر گونه فعالیت پیرامون فناوری اطلاعات را با سازمان متبوع هماهنگ کنند.
سخنگوی شورای شهر ساری در پایان اذعان داشت: اعضای شورای شهر و شهرداری باید در هفته بازدید کاملی از پروژه‌ها و نیز محلات
شهر داشته باشند تا خدمات‌رسانی دقیق‌تری صورت گیرد.

 



 

 

پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 19:16 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

 

بنام خدا

باعرض سلام خدمت شهروندان عزیزساروی

همه کسانی که در این شهر سکونت دارند ودرآن زندگی میکنند با مشکلات آشنا هستندبرای آنکه بتوانیم همه مشکلات راشناسایی نماییم نیاز به همکاری وتعامل شما عزیزان میباشد بنده هم برخی ازمشکلات راکه بیشتر قابل لمس بوده فهرست وار بشرح ذیل عرض مینمایم لطفا مشکلات دیگری که در این لیست نیامده را بنویسید .

1-ترافیک شهری

2-زباله وجمع آوری آن

3-زیبا سازی شهر

4-آبگرفتگی شهر دراثر بارندگی

5-کمربندی های شهر

6-فضای سبزوضرورت ایجاد بوستان های جدید

7-امکانات ورزشی (سالنهای ورزشی در محلات و...

8-کنده کاریهای داخل شهری

9-حمل ونقل عمومی (تاکسی واتوبوس و...)

10-شهر بازی

11-اماکن فرهنگی (تالار فرهنگی -کتابخانه -سینما ذ-خانه موسیقی -کانون نخبگان -

12-ساختارمتناسب شهری با وضعیت معلولین

13-بازارهای ثابت در مکانهای مختلف

14-پارکینگ شهری خصوصا در نقاط پرتردد

15-حل مشکلات مناطق آسیب پذیر

16-سایت اداری متمرکز

و.........                    ایمیل :S.ABBAS.JAMALI93@GMAIL.COM



 

درباره وبلاگ

سیدعباس جمالی کاندیدای احتمالی چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرساری www.sarishahreman.ir همدل وهمصدابرای توسعه ساری
آخرین مطالب
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 12
بازدید کل : 48901
تعداد مطالب : 211
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



تماس با ما
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت


آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

كد ماوس


روزشمار غدیر حدیث موضوعی