کاندیدای احتمالی شورای اسلامی شهرساری / www.sarishahreman.ir
دو شنبه 10 بهمن 1390برچسب:, :: 6:30 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

سخن را سرآغاز روا بود        به دیپاچه عشق نام خدا

در آستانه فرارسیدن سالگرد ورود معمار کبیرا نقلاب به وطن عزیزمان هستیم به همین خاطر بیادمی آورم که انقلاب ما صبح صادق بود و فجر ایمان که در سکوت سرد زمستان بیدار ،سرود حقیقیت سرداد و در ستیغ گرمای تابستان شقاوت ، خنکای عدالت گسترد، ،آن روزهایی که همه چیز پائیز زرد رنج را زمزمه می کرد ناگهان نبض زمان یا بهار لحظه ها به انفجاری مقدس پیوند خورد . از آمدن امام به ایران تا دمیدن صور انقلاب ده روز پربارتر از ده قرن گذشت تا منجر به میلاد افقی گشت که زیباترین حماسه تاریخ معاصر را بر مبنای ایمان و بر محور ولایت آفریدند

ظهورانقلاب اسلامی ایران و افق های روشنی که از حق باوری و عدالت گستری به روی جهانیان گشود زمینه ساز ظهور آخرین حجت حق بر سیاره زمین و عصر تب و تاب بشر برای درک درست آن یار غایب از نظر است و به همین خاطر معمار کبیر انقلاب می فرمایند امیدوارم که این انقلاب یک انقلاب جهانی بشود و مقدمه ای برای ظهور حضرت بقیت اله باشد و توصیه ان پیر سفر کرده را نیز بیاد داریم که می فرمود :به جمهوری اسلامی که نتیجه خون پدرانتان است تا پایان جان وفادار بمانیدو با آمادگی خود زمینه را برای قیام منجی  بشریت فراهم سازید انشاء اله

امروز ضمن مروری به ویژگیهای شهر و چالشهای موجود پیشنهاداتی در پایان ارائه میگردد تابلکه مفید فایده قرار گیرد مجموعه شهر ، دارای ظرفیتهای طبیعی و انسانی فراوانی است دارای پتانسیل بالای گردشگری منطقه کشاورزی ممتاز ، مرکز مواصلاتی چندین استان و سه راه مشهد مقدس و دارای سرمایه انسانی و با ارزش تر از ظرفیتهای طبیعی است شهر ی است که از لحاظ تعداد جوان و نسبت جوانی درصدر فهرست شهدای کشور است که این وظیفه ما را در قبال این جوان سنگین ترمیکند

لذا در قالب برنامه اقداماتی که شورا با شهرداری جهت رفاه شهروندان و توسعه شهرمی تواند انجام دهد باستحضار می رسانم

1-  با عنایت به ترافیک روز افزون شهر ساری و نوع شبکه ها ومعابر که جز شهرهای شعاعی است و کلیه مراکز خدماتی دولتی در مرکز این شهرها و مرکز شهر قرار دارد و روزگاری قبل از تولید خودرو جزء بهترین ساختارهای شهری و اینک بعنوان معضل بزرگ  اینگونه شهر است چرا که مسیرهای مواصلاتی شمال به جنوب و غرب به شرق الزاما می بایست  از مرکز شهر گذر کنند که این امکان بسیار سخت گردیده است پس بنا به نظر کارشناسان امر بهترین راهکار ساختار شکنی و تغییر شبکه های شعاعی شهر به حلقوی شطرنجی باشد و تغیر طرح معابر شهری که توسط مشاور و تاثیر سازمان مسکن و شهرسازی و شورای عالی شهرسازی کشور است مورد درخواست و پیگیری از طرف اینجانب می باشد

2-  فعالیت درخصوص انتخاب خواهر خوانده شهری در قالب امضا و قرارداد با یکی از شهرهای موفق و تحکیم روابط

3-     هماهنگی برنامه ریزی ملاقاتهای مردمی در مناطق سه گانه

4-     طراحی راه اندازی سامانه پیامک بنحوی که شوراو شهرداری ازآخرین درخواستهای مردمی مطلع گردند

یا راه اندازی مرکز فوریتهای خدمت رسانی 137 همانند شهرهای تهران، همدان  ودیگر شهرها و ...

با این اهداف که :

- عامل ایجاد آرامش فکری و زدودن دغدغه ذهنی مدیران مناطق ازمشکلات روزمره و ایجاد آمادگی ذهنی برای برنامه ریزی بلند مدت

- تسهیل و تسریع درارتباط مستقیم صمیمی بین مردم و مسئولین

- کم کردن زمان پاسخگویی

- اطلاع رسانی سریع،صحیح ، و شفاف و تفکیک پیام هابه سه دسته 1- انجام نشدنی 2- زمان بر 3- فوری

- نظر سنجی افکارعمومی نسبت به عملکرد شهردرای

-عامل تخلیه درونی شهروندان وجلب رضایت ،اعتماد ومشارکت مردمی

-اطلاع از معضلات شهری و اطلاع رسانی به سیتسم شهرداری

5- توسعه ،رونق واختیار دادن حوزه معاونت شهرسازی ومعماری ، چرا که این معاونت رامغز شهردرای نامیده اند وافق آینده دورنما ،جهت گیری شهر و شهردرای از این مغز نشات میگیرد از بررسی طراحی و تصویب پروژه ای عمرانی گرفته و طرح های تفضیلی ضوابط ساخت و ساز و بمنظور زیباسازی شهر معماری سنتی ازجمله وظایف معاونت شهرسازی معماری است و تاکنون هیچ گونه سیاست گذاری اجرا و طراحی نماهای شهری صورت نگرفته توصیه می کنم

کمیته ای ، ترکیب از اساتید معماری دانشگاه،سازمان نظام مهندسی ساختمان ، نماینده مسکن ،شهرسازی و دفتر فنی استانداری و میراث فرهنگی نسبت به تهیه سند سیما و منظر شهر اقدام گردد بستر مناسب باهدف افزایش سطح آگاهی مردم به منظور تعامل بیشتر با مهندسین معمار در طراحی نما ایجاد گردد

تا نسبت به بازپیرائی وبهنمائی جداره های واقع در محور فرهنگی و بافت تاریخی شهر بدلیل اهمیت در ساماندهی بصری سیمای شهری اقدام آگاهانه صورت پذیرد

6-راه اندازی مرکز کنترل ترافیک وهوشمندسازی محلی کنترل هوشمندچراغ راهنمایی با قابلیت مدیریت ازمرکز کنترل ترافیک

7- شناسائی معابر مورد نیاز جهت روال سازی ترافیک و پیگیری بازگشائی آن

8-پیگیری جهت ساخت پارکینگهای عمومی در سطح شهر با حمایت بخش خصوصی اعلام فراخوان توسط شهرداری و اعطاتشویقات لازم

9-بکارگیری مشاور جهت ایجاد خطوط دوچرخه سواری بصورت عمومی و ورزشی بطول چندکیلومتر

10- ایمن سازی مدارس و محلهای پرخطر بانصب علائم و خط کشی و آرام سازها باهماهنگی راهنمائی و رانندگی بدلیل محدودیت وقت ازذکر بسیاری از موارد صرفنظر میکنم واعتقاد دارم خدمت به مردم ،انجام وظیفه ورسالت الهی و انسانی توام بااحساس مسئولیت و وظیفه شناسی بابهره گیری از مشارکت ، معاضدت و مساعدت کلیه مدیران دستگاه های اجرائی و مردم عزیز میسرخواهد شد

 



دو شنبه 9 بهمن 1390برچسب:, :: 20:58 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی مازندران از شهرستان ساری، رضا شهریاری  در همایش مجمع خیران بیمارستان فوق تخصصی کودکان مبتلا به سرطان ماهک، اظهار داشت: نیاکان ما بر  این باور بودند که آبادانی و مهر به میهن پدیده‌هایی هستند که خداجویان باید این راه را بپیمایند.



وی تصریح کرد:‌ در راستای این آرمان بر آن هستیم تا با ساخت بیمارستان تخصصی کودکان سرطانی، گام‌هایی در این راستا برداریم.

رئیس هیئت مدیره مجمع خیران ماهک، ادامه داد: ‌امروز صحبت از کودکانی است که به جای گذراندن لحظه‌های شاد و بی‌دغدغه، لحظات پر از دردی را بر روی تخت‌های بیمارستان سپری می‌کنند.

وی اضافه کرد: کودکانی که نفس‌هایشان به شماره افتاده هنوز با واژه مرگ غریبه هستند.

شهریاری با اشاره به اینکه در این سو نگاه نگران و خسته مادران و پدرانی که تاب رنج کشیدن فرزند را ندارند شاهد هستیم، بیان داشت: از طرفی هزینه‌های سنگین درمان هم می‌تواند دردی مضاعف بر شانه‌های خسته و ناتوان آنها باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیایید یاری خود را در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان در طبق بی‌منت، پیش‌کش دستان کوچکشان کنیم و به امید روزی باشیم که چشم هیچ کودکی گریان نباشد و اگر هم گریان شد دستی باشد که اشک‌هایش را پاک کند و شانه‌ای که تکیه‌گاه رنج‌هایش باشد.

شهریاری با اشاره به اینکه بیمارستان کودکان سرطانی در زمین اهدایی دکتر مرحوم اسماعیل شهیدی کلنگ‌زنی شد، اظهار داشت: این بیمارستان با 8 هزار متر مربع مساحت و 280 تخت در دست ساخت است.

وی با بیان اینکه شهرداری وجهی بابت صدور پروانه این بیمارستان دریافت نکرد، گفت: شرکت مشاوره هم تنها 50 درصد از هزینه‌های نقشه ساخت را دریافت کرد و کمک‌های قطره‌ای هموطنان ما را به این نقطه رساند که امروز می‌توانیم خود را برای موفقیت‌های آینده آماده کنیم و با تمام وجود برای شادی کودکان معصوم و پدر و مادرهای رنج دیده قدمی از سر صدق و صفا و وظیفه برداریم.

شهریاری با اشاره به اینکه عملیات خاکبرداری این بیمارستان با همت یکی از خیران به پایان رسید، یادآور شد:‌ با اجرای زیرسازی و دیوار حائل، پروژه آماده اجرای فنداسیون است.

وی اظهار داشت:‌ ماهک تبلوری از ایفای نقش مشارکت مردمی در جامعه است، امری که در سنت‌ها و آداب ملی و اعتقادات اسلامی ما ریشه دارد.

درپایان این مراسم خیرین 175 میلیون تومان به ساخت بیمارستان کودکان سرطانی کمک کردند.

 کیاسرنیوز



یک شنبه 9 بهمن 1390برچسب:, :: 6:40 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

*كتاب تاریخ محلات ساری رونمایی شد

همزمان با رونمایی از هفت كتاب در هشتمین نمایشگاه كتاب مازندران، كتاب تاریخ محلات ساری رونمایی شد.

سید مهدی احمدی در حاشیه برگزاری هشتمین نمایشگاه كتاب استانی در رونمایی از كتاب "تاریخ محلات ساری" اظهار داشت: برای تالیف این كتاب پنج سال زحمت كشیده شده است.

این استاد دانشگاه با بیان اینكه كتاب "تاریخ محلات ساری" در دو بخش جغرافیای تاریخی سایر و واژه ساری و ساری در سفرنامه ها و همچنین بخش دوم شامل بخش اصلی كتاب تهیه شده ،گفت:بخش دوم كتاب هم از سه بخش تاریخ محلات باستانی ،تاریخ محلات قدیمی و تاریخ محلات جدید تشكیل شده است.

عضو شورای شهر ساری با اشاره به اینكه در خصوص محلات باستانی تاكنون هیچ اثری دیده نشده ، ادامه داد: محلات قدیمی پابرجا هستند و محلات جدید هم از زمان پهلوی دوم شكل گرفته و حدود محلات هم در این كتاب مطرح شده است.

وی با اشاره به وجه تسمیه شهر ساری و سیر تاریخی نامگذاری محلات ساری در این كتاب ، اضافه كرد:برای تهیه این كتاب در 2 دوره كاری كتابخانه ای و میدانی فعالیت كردم كه در حوزه كتابخانه ای از 101 رفرنس استفاده شده است.

احمدی یادآور شد: نگذاشتم اطلاعاتی كه گذشتگان از تاریخ محلات ساری در سینه و حافظه داشتند به خاك سپرده شود.

نویسنده این کتاب با اشاره به اینكه اسامی زمین های شهر ساری، آب انبارها، نمایندگان مجلس از ابتدای انقلاب اسلامی تاكنون، حمام های شهر ساری و چشمه ها در كتاب آورده شده ،خاطرنشان كرد: این كار برای نخستین بار در ساری انجام شده است.

احمدی با بیان اینكه كتاب كتاب "تاریخ محلات ساری" با همكاری پژوهشكده ساری شناسی انجام شده،اظهار داشت:شهردار ساری، اعضای شورای اسلامی شهر ساری، فرماندار ساری و استانداری مازندران در راستای تهیه این كتاب یاریگرم بودند.

وی بیان داشت: در عین اینكه 2ماه از چاپ این كتاب گذشته با توجه به استقبال علاقه مندان، برای بار دوم هم زیر چاپ رفت و در سال 91 هم با تغییرات اساسی ، چاپ سوم كتاب به بازار نشر می آید.



سه شنبه 4 بهمن 1390برچسب:, :: 14:46 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

نصب مجسمه های اسب، جریان سیاسی نیست

در جلسه شورای شهر ساری مطرح شد:فرهنگ ساری زدایی در حال اتفاق افتادن است/مطرح کردن بحث آمل،بابل و یا ساری درست نیست/با توجه به اینکه اداره فرهنگی شهرداری ساری راه اندازی شده ، بهتر است این اداره با نظرسنجی از هنرمندان و اصحاب رسانه محل مناسبی برای جانمایی مجسمه ها پیشنهاد کنند.

جلسه علنی شورای شهر ساری شامگاه دوشنبه برگزار شد.به گزارش خبرنگار مازندنومه،فرامرز نقیبی در این جلسه اظهار داشت: استاندار، معاون سیاسی و فرماندار یکشنبه شب آینده میهمان جلسه علنی شورای شهر هستند.

 رئیس شورای شهر ساری در خصوص درخواست زمین مرکز مدیریت حوزه علمیه برای احداث این مرکز در ساری، گفت:مرکز استان از بسیاری چیزهایی که باید داشته باشد محروم است و حداقل این مرکز در ساری راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه 400 متر زمین در کنار زمین کتابخانه باقی مانده که شهردار پیشنهاد داده این زمین به مرکز مدیریت حوزه علمیه اختصاص یابد، ادامه داد:زمین کتابخانه هم که از مصوبات سفر است چندسالی است که آنجا افتاده و دولت هیچ کاری نکرده است.

نقیبی خاطرنشان کرد: درخواست احداث این مرکز در ساری و بابل مطرح شده و اگر ساری اقدام نکند این مرکز به بابل منتقل می شود.

*فرهنگ ساری زدایی در مرکز استان در حال اتفاق افتادن است

سیدمحمد آقامیری با اشاره به اینکه حوزه علمیه را کمتر از دانشگاه نمی دانم ، گفت: بعید به نظر می رسد در زمینی که کلنگ کتابخانه زده شده ، کتابخانه ساخته شود.

 این عضو شورای شهر ساری تصریح کرد: از این پس هر زمینی که از سوی شهرداری برای یک مرکز اختصاص می یابد در سردر آن مرکز عنوان ساری هم لحاظ شود چراکه فرهنگ ساری زدایی در مرکز استان در حال اتفاق افتادن است.

*کانون های تصمیم گیری در مرکز استان به نفع مردم ساری نیست

به گزارش خبرنگار ما دیگر عضو شورای شهر ساری اظهار داشت: در رابطه با تصمیم گیری ها به ضرورت امر فکر کنیم.

جمال باقری یادآور شد:مطرح کردن بحث آمل ، بابل و یا ساری درست نیست و به شخصه این موضوع برایم اهمیتی ندارد چراکه مازندران را یکپارچه می بینم.

 وی با بیان اینکه مهم ، اتفاق افتادن موضوع است ، بیان داشت:اینکه در کجای استان این مرکز احداث شود مهم نیست.

باقری با اشاره به اینکه کانون های تصمیم گیری در مرکز استان به نفع مردم ساری نیست ، گفت:صرفا بار ترافیک را به مردم مرکز استان تحمیل می کنیم و این ایراد است.

جمال باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مجسمه های میدان امام (ره)، تصریح کرد:نصب مجسمه ها جریان سیاسی نیست.

این عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه بنا به دلایل خاص ، آن کمیته تشخیص داد که مجسمه ها باید از میدان امام جمع آوری شوند ، افزود: شهردار هم یک سال مقاومت کرد و در نهایت این اتفاق افتاد.

باقری ، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اداره فرهنگی شهرداری ساری راه اندازی شده ، بهتر است این اداره با نظرسنجی از هنرمندان و اصحاب رسانه محل مناسبی برای جانمایی این مجسمه ها پیشنهاد کنند.

*شهرداری دارای ظرفیت های خوب انسانی است

 بر اساس این گزارش،سخنگوی شورای شهر ساری در این جلسه اظهار داشت:از همه چهاردانگه ای های مقیم ساری که برای ساخت حسینیه و مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) در جنوب شهر تلاش کردند،قدردانی می کنم.

سیدمهدی احمدی یادآور شد:شهرداری دارای ظرفیت های خوب انسانی است که شناسایی و قدردانی از آنان حداقل کاری است که شورای اسلامی شهر می تواند انجام دهد.

وی تصریح کرد:در منطقه حاشیه جنوب شهر ساری خانواده ای را می شناسم که پدر و مادر آن خانواده از تحصیلات عالی برخوردار نبوده و پدر اگرچه کارمند است،درآمد ناچیزی دارد و مادر خانواده هم خانه دار است.

احمدی ادامه داد: در کلبه ی این خانواده شاید رونقی نباشد اما پر از صفا شده است،چراکه این خانواده دارای سه فرزند است که هر سه در مقطع پزشکی تحصیل کرده اند.

 وی با بیان اینکه قطعا آنها هیچ جشمداشتی به نیاز مادی ندارند، گفت:این ها نه تنها از مناعت طبع برخوردارند بلکه آینده ای درخشان پیش رو دارند ولی مطمئنا دعوت از آنها و تجلیل از خانواده موفق و شنیدن ناشنیده های شان می تواند مایه دلگرمی آن خانواده شود.

 احمدی یادآور شد: شورا می تواند در راستای فعالیت های فرهنگی خود ، ضمن معرفی این خانواده به عنوان خانواده موفق، به شناسایی سایر خانواده های موفق پرداخته و از آنها تجلیل به عمل آورد.

وی تصریح کرد: با درخواست شهردار مبنی بر واگذاری زمین برای دفتر مرکزی حوزه علمیه در شهر ساری موافق هستم چراکه معتقدم استقرار دفتر مرکزی حوزه علمیه در مرکز استان موجب تقویت حوزه های علمیه شهرستان و در نتیجه توسعه و ترویج فرهنگ اهل بیت خواهد بود.

احمدی با اشاره به انتشار مقاله ای در رسانه ها مبنی بر اینکه "نمایندگان ساری ، شورا و شهردار را همراهی نکردند"، اظهار داشت:بعید می دانم آنچه در این مقاله نوشته شده حرف دل شهردار باشد.

 وی گفت:در مدت چهارماه حضورت در شورا اگرچه هنوز علی رغم تذکراتم هنوز از نمایندگان مجلس برای حضور در جلسات شورا دعوت به عمل نیامده اما دو جلسه با نماندگان شهر ، امام جمعه ، فرماندار ، استاندار و معاونان وی برگزار کردیم که نقطه عطفی در جهت همکاری شورا و نمایندگان شهر است.

این عضو شورای شهر ساری خاطرنشان کرد: توصیه می کنم در آستانه انتخابات از بیان هرگونه مطلبی که موجب تخریب دیگران و یا خدای ناکرده موجب تشویش اذهان و یا اختلاف شود ، خودداری کنیم.

*حیف است ظرفیت ها هدر روند

به گزارش خبرنگار مازندنومه،عضو دیگر شورای شهر ساری در جلسه علنی دوشنبه شب ، با اشاره به خبر دختربچه ای با قدرت استثنایی در شهر ساری گفت:هیچ فضای ورزشی وزنه برداری وجود ندارد که این فرد بتواند استعداد خود را در آن مکان شکوفا کند.

 مهدی رضایی فرح آبادی اظهار داشت:حیف است این ظرفیت ها هدر روند و باید با تربیت بدنی رایزنی کنیم تا فضا فراهم شود



شنبه 30 دی 1390برچسب:, :: 12:52 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

آقای شهردار ....

 

 

باسلام

امروز میخواهم یکی از مشکلات کوچکی که در گوشه وکنار شهرمان وجود دارد وهمانند سایر مشکلات شاید از نگاه مدیریت شهرداری وشورای اسلامی شهر بعنوان مشکل تلقی نشود رابرای همشهریان عزیز بازگو کنم .

مدرسه راهنمایی شهید بهشتی 2 که محل تحصیل دانش آموزان نخبه و تیزهوش شهرمان می باشد در بلوار پاسداران و پشت بیمارستان بو علی سینا واقع شده است. در یک روز بارانی اگر گذر شما شهروندان به محل ورودی این مدرسه بیفتد شاهد دانش اموزانی خواهید بود که قبل از ورود به مدرسه با ظاهر آراسته و کت و  شلوار های یکرنگ و زیبا درحال رفتن به مدرسه هستند و از آن جایی که برای رسیدن به مدرسه می بایستی مسافت تقریبا 100 متری از انتهای آسفالت تا مدخل ورودی مدرسه را طی کنند با محل پر از آب و گل و لای مواجه می شوند و همین امر سبب می شود با لباس و کفش گل آلود یادگیری درس را آغاز کنندو وقتی که از مدرسه به منزل برمی گردند از آن ظاهر آراسته در صبح خبری نیست.آیا به راستی شهرداری ساری که درسال 90 با شعار انقلاب آسفالت در ساری جولان می دهد توانایی آسفالت کردن مسیر 100متری فوق را ندارد؟آیا این دانش آموزان نخبه و تیزهوش که در آینده از امید های علمی کشور و افتخار شهر ساری خواهند بود شایستگی انجام این کار را ندارند ؟ بارها از سوی مسئولین مدرسه و انجمن اولیا ومربیان این موضوع پیگیری شد ولی متاسفانه تا کنون اقدام موثر ی صورت نپذیرفته است.

نقاط این چنین در گوشه و  کنار شهر ساری به وفور دیده می شود و متاسفانه توجهی به آن نمی گردد. امیدوارم این مسئله هر چه سریع تر مرتفع شود تا والدین این دانش آموزان با خیالی آسوده تر فرزندانشان را روانه مدرسه  نمایند.



 
درباره وبلاگ

سیدعباس جمالی کاندیدای احتمالی چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرساری www.sarishahreman.ir همدل وهمصدابرای توسعه ساری
آخرین مطالب
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 414
بازدید هفته : 427
بازدید ماه : 429
بازدید کل : 49318
تعداد مطالب : 211
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



تماس با ما
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت


آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

كد ماوس


روزشمار غدیر حدیث موضوعی