کاندیدای احتمالی شورای اسلامی شهرساری / www.sarishahreman.ir
پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 19:8 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی


 

شهر ایده آل دارای تعاریف گوناگونی است مثلاً: شهر مورد رضایت اکثریت ساکنین در (تمامی مناطق آن را) یک شهر ایده آل فرض می کنند ولی شهر ایده آل باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ امروزه داشتن سرویس های حمل ونقل عمومی گسترده و با کیفیت اولین الزام در مورد داشتن یک شهر زیباست. استفاده از مترو،اتوبوس،منوریل،تاکسسی و ... همگی این دسته را تکمیل می کنند که متأسفانه این روزها در کشورمان به جز مورد اول باقی موارد،مورد بی رحمی واقع شده اند .دومین مقوله ی یک شهر ایده آل یا همان زیبا رساندن خدمات به نواحی فقیرنشین و متوسط به اندازه ی دسترسی افراد بالانشین می باشد. یعنی مثلاً اگر در یک مساحت 20 KM2 شما 10 مأمور نظاافت می گذارید برای مناطق پایین دست شهر 3مأمور نگذارید و لااقل 7-8 تا مأمور بگذارید. یکی از دوستان روان شناس از قول پدر شهرداری دنیا نقل می کرد که گفته بود: اگر نمی توانید مساوات را رعایت کنید به هیچ جایی امکانات ندهید.

سومین مقوله ی شهر زیبا داشتن مردمانی با اندیشه های درست و خالی از دغدغه های بیهوده است. مردمانی که برای خانواده و مردمان اطرافشان احترام قائل باشند و یاد گرفته باشند که بایست شخصیت افراد را به خوبی بپذیرند.

چهارمین ویژگی شهر ایده آل آرام بودن آن است؛شهری که دارای مردمانی صبور باشد تا برای هر مشکلی باهم گلاویز نشوند و آنقدر متین که تا راننده ی جلویی پشت چراغ قرمز حرکت نکرده است دستش روی بوق نرود.

پنجمین ویژگی داشتن فضاهای تفریح سالم برای جوانانی است که در فضای کنونی اگر به حال خود رها شوند به راحتی اثیر دام های افراد ناباب می شوند.

ششمین ویژگی وجود فضاهای سبز متعدد برای پاکیزه نگاه داشتن آسمان شهر است و کمک این فضاها به داشتن مکان هایی مناسب برای اجتماع خانواده ها همچون پارک ملت مشهد یا تهران و...

هفتمین ویژگی شهر نیکو وجود خیابان هایی وسیع برای حرکت بی دغدغه ماشین هاست

هشتمین ویژگی شهر زیبا، داشتن توجه نسبت به فرهنگ آپارتمان نشینی است.درحالی که امروزه شاهد تخریب خانه های ویلایی و ساختن ساختمان ها بزرگ هستیم،پس چه نیکوست اگر بتوان به این مردمانی که از خانه های اختصاصی خود به خانه هایی با جمعیت زیاد می آیند یاد داد که بایست به حقوق دیگران احترام گذاشت.

نهمین ویژگی: رسیدن مردم به این قضیه که بایست انصاف در خرید و فروش اقلام مختلف را داشت؛ چه بعنوان خریدار و چه بعنوان فروشنده!!

دهمین ویژگی: داشتن استقلال رأی می باشد یعنی فردی بتواند شورای شهر خود را انتخاب نماید، به آنها نزدیک باشد و بتواند آنچه می خواهد را به آن ها منتقل نماید

پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 19:6 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

 

((شهرخوب ، شهروند خوب ))

شهروندی ، مقوله ای بنیادین در چگونگی کسب حقوقی انسانی است . در عصر جدید به خاطر تاکید بیشتر بر حقوق انسانی و لزوم شکل گیری نظامهای سیاسی مبتنی بر آن ، شهروندی بعنوان مفهومی اساسی در جامعه شناسی ، فلسفه ، انسان شناسی و روانشناسی به بحث گذاشته شد و ابعاد تازه ای یافت .

آنچه در مقوله شهروندی مهم است به رسمیت شناختن افراد و تائید هویت انسانی آنها است حق انسانی یک فرد به او این اجاره را می دهد که در جامعه از اختیارات و امتیازاتی بهره مند شوند و متقابلا"به ازای این حق مدنی ، تکالیف و مسئولیتهای اخلاقی را در به رسمیت شناختن  حقوق دیگران به عهده گیرد. این به معنای آن است که اخلاق و حقوق شهروندی ذاتا"به هم پیوسته اند و کسی که حقوق شهروندی را می پذیرد در واقع بنحوی اخلاق را هم پذیرفته است در کل حقوق شهروندی ادامه آن حقوق عام و مدنی است که اجازه می دهد افراد در جامعه بتوانند دارای حق مشارکت و قبل از آن حق برخورداری از هویت مشخص باشند .

زندگی شهری مستلزم نهادینه کردن قوانین اجتماعی و شهروندی برای ایجاد روابط پایدار اجتماعی ضمن تامین نیازهای افراد است. برنامه ریزی و نظام اداره تفکر ، توسعه حقوق مدنی و اجتماعی و ظهور جنبش های اجتماعی ، حقوق اجتماعی شهروندی و عدالت و آزادی لازمه وجود یک شهر به شمار رفته و به نوعی همه ساکنان خواستار آن هستند .

برای رسیدن به یک شهر خوب، شهروندی ، هویت و اجتماع از جمله منابع لازم و مهم هستند در واقع شهروند کسی است که احساس تعلق اجتماعی و مکانی داشته باشند و لازمه هویت شهروندی ، برخورداری فرد از حداقل امکانات و خدمات مرتبط با حوزه های فرهنگی ، سیاسی و رفاهی است . در این میان می توان شاخص هایی را مطرح کرد مثل اشتغال که یک شاخص مهم حقوق شهروندی در شهر است ، دومین شاخص برخورداری شهروندان از مسکن مناسب و مطلوب بر اساس استانداردهای شهری است .

مورد سوم امکان استفاده از خدمات و امکانات و کالاها با کیفیت مناسب می باشد .

شاخص چهارم به امکان فراهم شدن کمالات فردی و رضایت بخشی مربوط می شود در پنجمین شاخص وجود برابریهای جنسی و نزادی و ... است که همه این موارد به نوعی در قانون اساسی هم در نظر گرفته شده است و برای احقاق کامل انها باید سیاستگزاری و مدیریت شهری بستر لازم را برای ایجاد یک شهر زنده و پویا فراهم کند .www.hamshahrionline.com



 

پنج شنبه 29 دی 1390برچسب:, :: 19:4 ::  نويسنده : سیدسینا جمالی

 

 

شهرساری مرکز استان مازندران وازجمله شهرهای بزرگ استان درشمال کشور میباشد که تقریبا 17درصدجمعیت استان را شامل میشود.این شهر ازشمال به دریای خزروازمشرق به شهرستان تازه تاسیس میاندرودوازجنوب به سمنان وازغرب به شهرستانهای قائمشهر وجویبار محدوداست .

بنای ساریرابه توس پسرنوذرنسبت میدهندکه درقرن اول هجری به دست فرخادبن دابویه تجدید بنا شده است.درکتاب تاریخ باستان نام ساروبه معنی شهرزرد برای ساری بکاررفته است که دلیل آنوجود درختان مرکبات خصوصا لیمو ونارنج میباشد.

پس از اسلام گیلان ومازندران تنها سرزمینهایی درآسیای غربی بودندکه بجهت محفوظ بودن از همه طرف خصوصا وجود کوههای البرز به دست اعراب فتح نشدند.ولی دردوران عباسیان شاهان ساری به کسانی که از ترس خلفای عباسی به مازندران پناه می آوردند اموال وپناهگاه دادندوبسیاری ازشیعیان وسیدان علوی به ساری یا آمل فرار کردند وبه مرور زمان مردم مازندران را با دین اسلام آشنا کردند وطی مدتی سراسر مازندران به مذاهب مختلف شیعه گرویدند.

بی شک رشد وترقی ساری پس ازقاجاریان بوده است وساخت راه آهن سراسری ایران کمک بسیار زیادی به رشد وپیشرفت این شهر نموده است .

 

ازدرون شهر ساری رودخانه تجن عبور میکند.نام تجن از بن (تجیدن)وپسوند (ان-en ) ساخته شده وبه معنای بسیارروان وجریان دارنده است.

بناهای تاریخی

1-کهنه باغشاه  که درزمان رضاشاه تخریب شد وخیابان خیام کنونی است .

2-عمارت کلبادی

3-حمام وزیری

4-مجموعه تاریخی فرح آباد

5-آب انبارهای میرزا مهدی وآب انبارنو  ودروازه های ساری

6-مسجد حاج مصطفی خان وامام زاده عباس وامام زاده یحیی و..........

اماکن تفریحی

پارک جنگلی شهیدزارع  

سواحل دریای خزر

پناهگاه حیات وحش دشت ناز وسمسکنده

سدمخزنی شهید رجایی و........

 



 


 

 

درباره وبلاگ

سیدعباس جمالی کاندیدای احتمالی چهارمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهرساری www.sarishahreman.ir همدل وهمصدابرای توسعه ساری
آخرین مطالب
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 369
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 369
بازدید ماه : 371
بازدید کل : 49260
تعداد مطالب : 211
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



تماس با ما
Google

در این وبلاگ
در كل اینترنت


آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

دریافت کد آپلود سنتر

كد ماوس


روزشمار غدیر حدیث موضوعی